Brant Ski Set Men - ID: brant_set_m

FÅKBrant Ski Set Men

Størrelseguide Mer info

Mer om Brant Ski Set Men fra FÅK

Dette rimelige settet inneholder en skijakke og et par skibukser fra FÅK. Brant Jacket Men fra FÅK er en lett vattert og behagelig skijakke for herrer. Jakken har tapede sømmer og Rudolf Bionic Eco Finish for å kunne tåle vått vær, men slipper samtidig igjennom fuktighet og sørger for at du ikke blir for varm på lange og fartsfylte dager i skibakken.
Brant Jacket Men har en ledig passform med noe lengre bakstykke enn forstykke og tilbyr godt med plass for varmende undertøy under.Foran finnes to romslige lommer samt en mindre heiskortlomme på venstre erme, alle med glidelås. Borrelåsjustering og tommelgrep nederst på ermet for å kunne justere vidden på ermet og for at kald luft ikke skal slippe inn. Den justerbare hetten er tilpasset for å kunne trekkes over skihjelmen. Inni skijakken finnes en snølås som man kan regulere lengden med ved hjelp av doble trykknapper. Det finnes også en nettlomme innvendig samt en mindre lomme på vindslåen.

Yttertøy: 100% nylon
Fôr: 100% polyester
Fyll: 100% polyester

Egenskaper for Brant Jacket Men:
Vanntett: Nei
Membran: Ja
Snølås: Ja
Hovedmateriale: Polyester
Fôr: Lettfôrede
Hette: Fast
Antall lommer: 5 stk
Vannsøyle: 5000 mm
Pusteevne: 5000 gram/m2/24h
Stretch: Nei
Justerbar midje: Ja
Innebygd Recco: Nei
Lomme for liftkort: Ja

Brant Ski Pant Men fra FÅK er en lett vattert og behagelig skibukse for herrer. Buksene har tapede sømmer og Rudolf Bionic Eco Finish for å kunne tåle vått vær, men slipper samtidig igjennom fuktighet og sørger for at du ikke blir for varm på lange og fartsfylte dager i skibakken.

Brant Ski Pant Men er forsterket med et slitesterkt stoff nederst på buksebenet som har snølås og glidelås for at det skal være plass til skistøvler under. To skjulte forlommer med glidelås og en elastisk midje med justerbar borrelås.

Yttertøy: 100% nylon
Fôr: 100% polyester
Fyll: 100% polyester

Egenskaper for Brant Ski Pant Men:
Hovedmateriale: Polyester
Glidelås nederst på beinet: Ja
Membran: Ja
Vanntett: Nei
Fôr: Lettfôrede
Antall lommer: 2 stk
Vannsøyle: 5000 mm
Pusteevne: 5000 gram/m2/24h
Stretch: Nei
Innebygd Recco: Nei
Bib: Nei
Bukseseler: Nei
Snølås ved ankler: Ja
FÅK er merket for hele den aktive familien. Her finner du klær og utstyr som fungerer like godt i hverdagen som i aktivitetene og på eventyrene dine. For du trenger jo produkter med funksjon også i hverdagen! FÅK selges kun hos Outnorth.

Mer fra FÅK

Vis alle Skijakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!