FÅKClassic Ski Sock

Classic Ski Sock - ID: A035754

Mer info

Mer om Classic Ski Sock fra FÅK

Classic Ski Sock fra FÅK er høye skistrømper i myk og varm ullblanding som transporterer vekk fuktighet, holder føttene tørre og som på en naturlig måte sikrer at lukt ikke setter seg i strømpene. Classic Ski Sock er forsterket over leggen for å takle en hel dag med skistøvler uten gnagsår. Materialer: 50% ull, 30% akryl, 17% polyester, 3% spandex
Egenskaper for Classic Ski Sock:
Skafthøyde: High cm
Funksjonspaneler: Ja
Forsterket framme på leggen: Ja
Kompresjon: Nei
Gradert kompresjon: Nei
Merket med venstre/høyre: Nei
Materiale: Ull/Syntet
FÅK er merket for hele den aktive familien. Her finner du klær og utstyr som fungerer like godt i hverdagen som i aktivitetene og på eventyrene dine. For du trenger jo produkter med funksjon også i hverdagen! FÅK selges kun hos Outnorth.

Mer fra FÅK

Vis alle Skistrømper

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!