FÅKGävle Kid's Parka

  Gävle Kid's Parka - ID: A028320

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Gävle Kid's Parka fra FÅK

  Gävle Kid's Parka fra FÅK er en varm og behagelig vinterjakke for barn. Jakken er fylt med varmende polyesterfôr og er blitt impregnert med miljøvennlig Bionic Finish Eco som tåler vær og vind. Gävle Kid's Parka har en avtakbar hette med deilig fôr av teddyfleece. Kragens innside er også utstyrt med myk fleece og på ermekanten finnes smidige tommelgrep for at jakken ikke skal slippe inn kald luft, og de holder den også på plass under lek og moro. Helt fri for fluorkarboner.
  Egenskaper for Gävle Kid's Parka:
  Vanntett: Nei
  Vekt: 880 g
  Hovedmateriale: Polyester
  Hette: Avtakbar
  Antall lommer: 4 stk
  Vannsøyle: 5000 mm
  Pusteevne: 5000 gram/m2/24h
  Vindtett: Ja
  Pakkepose inngår: Nei
  Fyll: Syntet
  FÅK er merket for hele den aktive familien. Her finner du klær og utstyr som fungerer like godt i hverdagen som i aktivitetene og på eventyrene dine. For du trenger jo produkter med funksjon også i hverdagen! FÅK selges kun hos Outnorth.

  Mer fra FÅK

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

  Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
  Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
  Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
  På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!