Gävle Kid's Parka + Brant Kid's Ski Pants - ID: gavle_brant

FÅKGävle Kid's Parka + Brant Kid's Ski Pants

Størrelseguide Mer info

Mer om Gävle Kid's Parka + Brant Kid's Ski Pants fra FÅK

Rimelig sett som inneholder en Gävle Kid's Parka og et par Brant Kid's Ski Pants fra FÅK. Gävle Kid's Parka fra FÅK er en varm og behagelig vinterjakke for barn. Jakken er fylt med varmende polyesterfôr og er blitt impregnert med miljøvennlig Bionic Finish Eco som tåler vær og vind.
Gävle Kid's Parka har en avtakbar hette med deilig fôr av teddyfleece. Kragens innside er også utstyrt med myk fleece og på ermekanten finnes smidige tommelgrep for at jakken ikke skal slippe inn kald luft, og de holder den også på plass under lek og moro. Helt fri for fluorkarboner.

Egenskaper for Gävle Kid's Parka:
Vanntett: Nei
Vekt: 880 g
Hovedmateriale: Polyester
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 4 stk
Vannsøyle: 5000 mm
Pusteevne: 5000 gram/m2/24h
Vindtett: Ja
Pakkepose inngår: Nei
Fyll: Syntet

Brant Kid's Ski Pants fra FÅK er varme og smidige skibukser for barn, med teipede sømmer og et kraftig stoff som tåler fukt og vind. Knapper og gylf i midjen som kan justeres med borrelås. Elastiske seler som kan stilles inn til rett lengde samt to lommer med glidelås foran. Forsterkninger på innsiden av benkanten med snølås og justerbar rem under foten. Ekstra varmende fleecefôr ved rumpa for lange dager i snøfylte bakker.

Yttertøy: 100% nylon
Fôr: 100% polyester
Fyll: 100% polyester

Egenskaper for Brant Kid's Ski Pants:
Hovedmateriale: Syntetisk
Glidelås nederst på beinet: Nei
Membran: Nei
Vanntett: Ja
Fôr: Varmfôrede
Antall lommer: 2 stk
Stretch: Nei
Innebygd Recco: Nei
Bib: Nei
Bukseseler: Ja
Snølås ved ankler: Ja
FÅK er merket for hele den aktive familien. Her finner du klær og utstyr som fungerer like godt i hverdagen som i aktivitetene og på eventyrene dine. For du trenger jo produkter med funksjon også i hverdagen! FÅK selges kun hos Outnorth.

Mer fra FÅK

Vis alle Skijakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!