FÅKJärvsö Alpine Helmet

Järvsö Alpine Helmet - ID: A027464

Mer info

Mer om Järvsö Alpine Helmet fra FÅK

Alpine Helmet S3-12 fra FÅK er en moderne skihjelm med in-mold teknologi som gir en lett hjelm med god ventilasjon. Hjelmen passer for både alpint og snowboard. Alpine Helmet S3-12 har et støtabsorberende lag av EPS med et behagelig innvendig fôr med myk børstet overflate. Hjelmen har 12 ventiler med en toppventil som kan åpnes og lukkes. ACU LOCK system for å justere størrelsen på baksiden. CE EN1077 og ASTM sertifisert.
Egenskaper for Järvsö Alpine Helmet :
Rotation protection: Nei
Avtakbart fôr: Nei
Feste for goggels: Ja
Justerbar: Ja
Vekt: 525 g
FÅK er merket for hele den aktive familien. Her finner du klær og utstyr som fungerer like godt i hverdagen som i aktivitetene og på eventyrene dine. For du trenger jo produkter med funksjon også i hverdagen! FÅK selges kun hos Outnorth.

Mer fra FÅK

Vis alle Hjelmer

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!