Naeba Merino Underwear Zip Top Men - ID: A032888

FÅKNaeba Merino Underwear Zip Top Men

Størrelseguide Mer info

Mer om Naeba Merino Underwear Zip Top Men fra FÅK

Naeba Underwear Zip Top Men fra FÅK er en utrolig myk og varm undertøygenser med høy krage og halvlang glidelås for menn. Genseren er laget av en herlig blanding av merinoull og tencel der ullen holder deg varm når det er kaldt og kjøler når det er varmt. Selv om plagget er vått, vil ullen fortsette å varme deg. Det sikrer også at dårlig lukt ikke setter seg i stoffet. Tencel tilbyr ekstra mykhet og er et av de bedre materialvalgene sett til miljø. Dette gjør Naeba Underwear Zip Top Men perfekt for utendørsaktiviteter, skiturer eller hverdagsaktiviteter. Materiale: 60% merino wool, 40% tencel
Trikå single jersey som er strikket i Sverige.
Egenskaper for Naeba Merino Underwear Zip Top Men:
Materiale: Merinoull
Materialvekt: 215 g/m2
Glidelås: Kort
Flatlocksømmer: Ja
FÅK er merket for hele den aktive familien. Her finner du klær og utstyr som fungerer like godt i hverdagen som til aktivitetene og på eventyrene dine. For du trenger jo produkter med funksjon i hverdagen også! FÅK selges kun hos Outnorth.

Mer fra FÅK

Vis alle Overdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!