Niseko Merino Underwear Pant Men - ID: A032890

FÅKNiseko Merino Underwear Pant Men

Størrelseguide Mer info

Mer om Niseko Merino Underwear Pant Men fra FÅK

Niseko Underwear Pant Men fra FÅK er utrolig myke og varme undertøybukser for menn. Buksene har høy, elastisk midje og innvevd logo, samt flate sømmer for å minimere risikoen for gnaging. Buksene er laget av en herlig blanding av merinoull og tencel der ullen holder deg varm når det er kaldt og kjøler når det er varmt. Selv om plagget er vått, vil ullen fortsette å varme deg. Det sikrer også at dårlig lukt ikke setter seg i stoffet. Tencel tilbyr ekstra mykhet og er et av de bedre materialvalgene sett til miljø. Dette gjør Niseko Underwear Pant Men perfekt for utendørsaktiviteter, skiturer eller hverdagsaktiviteter. Materiale: 60% merino wool, 40% tencel
Trikå single jersey som er strikket i Sverige.
Egenskaper for Niseko Merino Underwear Pant Men :
Materiale: Merinoull
Materialvekt: 215 g/m2
Glidelås: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Buksesmekk: Nei
FÅK er merket for hele den aktive familien. Her finner du klær og utstyr som fungerer like godt i hverdagen som til aktivitetene og på eventyrene dine. For du trenger jo produkter med funksjon i hverdagen også! FÅK selges kun hos Outnorth.

Mer fra FÅK

Vis alle Underdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!