Oppland Women's Hood - ID: A025513

FÅKOppland Women's Hood

Størrelseguide Mer info

Mer om Oppland Women's Hood fra FÅK

Oppland Women's Hood er en figurnære fleecegenser for damer med fast hette og ekstra lange ermer med tommelhull. Oppland Women's Hood er laget av et svært mykt og elastisk materiale og kan brukes som et multifunksjonelt plagg. Stor i størrelse, velg en mindre størrelse enn det du vanligvis har. Oppland Women's Hood har en smidig glidelås og elastisk kantbånd i enten matchende eller avvikende farge. Kvaliteten på utsiden er glatt og slitesterk, innsiden er rugget og med fukttransporterende effekt. Raglansnittet ved skulderen gir maksimal bevegelsesfrihet ved armen og ermene har tommelhull som fikserer plagget og varmer håndryggen. Hetten har dobbel stoff, slik at følelsen blir myk, varm og koselig, men den gir også ekstra varme rundt halsen og nakken. Lengden på baksiden av genseren er forlenget for å gi ekstra varme på korsrygg og bak. To praktiske lommer på forsiden med glidelås og elastisk snor i nederkant, slik at du enkelt kan justere jakken slik at den varme luften holder seg nærmest kroppen. Det er en vindstopper på baksiden av glidelåsen for å hindre at vind tar seg inn. Vekt 500 gram
Egenskaper for Oppland Women's Hood:
Materiale: Syntetisk
Glidelås: Hellang
Hette: Fast
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Nei
FÅK er merket for hele den aktive familien. Her finner du klær og utstyr som fungerer like godt i hverdagen som til aktivitetene og på eventyrene dine. For du trenger jo produkter med funksjon i hverdagen også! FÅK selges kun hos Outnorth.

Mer fra FÅK

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!