Fällkniven

-
Fällkniven har produsert kniver i over 25 år og har i løp av denne tiden skaffet seg stor kunnskap om kniver. De har spesialisert seg på produkter designet for jegere og friluftsliv. Velger du Fällkniven er du garantert en kniv av høy kvalitet som holder seg skarp og funksjonell i mange år.

Fällkniven

(47 varer)

Til tross for at selskapet kun har vært aktivt i drøyt 30 år, så har Fällkniven allerede etablert seg som en av de klassiske svenske knivprodusentene. De grunnlas og drives av aktive og nysgjerrige mennesker med en felles bakgrunn, nemlig interessen for jakt og friluftsliv. Samtlige av selskapets produkter er tilpasset jegere og friluftsmennesker og produseres med disses særskilte behov i tankene.Kongelig hoffleverandør


Den høye kvaliteten og gode funksjonaliteten har ført til at foretaket også har blitt utvalgt som kongelig hoffleverandør i Sverige, hvilket er en av de største hedersbetegnelsene man kan få som selskap i Sverige. Uansett hvilken type kniv du kjøper fra Fällkniven kan du stole på at den holder høy kvalitet og at du kan stole på den i all slags vær.Slitesterke og komfortable


Fällknivens kniver er sikre, komfortable å bruke, samt skarpe og slitesterke, noe som gjør at du kan bruke dem i mange år før du må kjøpe ny. For å holde kniven skarp, kan du også kjøpe praktiske knivslipere som er lette å bruke og som passer til alle typer sliping her hos Outnorth.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!