Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Tarp Standard 3x4 - ID: A078987

Julefest
20% - KODE

Fauna OutdoorTarp Standard 3x4

Mer info

Mer om Tarp Standard 3x4 fra Fauna Outdoor

Faunas Tarper er laget i samme slitesterke og solide materialer som fjellteltene våre og egner seg ypperlig å ta med på tur 14 m2 når man vil bo nært på naturen. Det gir god beskyttelse fra vind og være og har uendelige med bruksmuligheter. En tarp kan brukes som tak over leirplassen, ett overbygg til hengekøye eller som en gapahuk når man vil sove på bakken. Den er rask og enkel å montere og tar ikke mye plass i tursekken.
Egenskaper for Tarp Standard 3x4:
Totalvekt: 970 g
Vannsøyler, ytterduk: 4000 mm
Fauna er et skandinavisk merke man kan stole på. De har forvandlet sin egen kjærlighet til naturen, jakt og fiske til pålitelige punkter for alle friluftsentusiaster. De praktiske løsningene deres gjør tiden din i naturen til ekte kvalitetstid. Med fokus på funksjonalitet og komfort utvikler Fauna produkter som gjør at du kan fokusere på å oppdage naturen og omgås med familie og venner. Produktenes holdbarhet gjør at du kan stole på dem og føle deg trygg år etter år. Sammen med Fauna får du et aktivt uteliv med eventyr og spennende opplevelser.

Mer fra Fauna Outdoor

Vis alle Tarp

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!