Feuerhand

-
Tyske Feuerhand har produsert klassiske oljelamper siden 1926. Feuerhand sitt originale design drar tankene inn på hyggelige kvelder rundt leirbålet, eller det lune lyset lykten skaper på hytta når kvelden faller på.

Feuerhand

(30 varer)

Feuerhans parafinlykter har vært en klassiker i friluftsammenheng siden 1926. Feuerhands lykter har et originalt design som er umåtelig populært. Parafinlampen fungerer utmerket ved leirbålet, i teltet eller på hytta når mørket senker seg.

Perfekt på campingturen

Lykten tennes av parafin og gir et varmt, behagelig lys. Den kan med fordel brukes både innendørs og utendørs, perfekt å ta med seg på campingferien eller ha som lampe på hytta om du ikke har strøm. Parafinlampen er ikke bare praktisk på friluftseventyr, den er perfekt å ha hjemme som nødlampe i tilfelle strømmen skulle gå. Fyller du på med full tank, så lyser lykten i tjue timer.

Feuerhand-tilbehør

For å være sikker på at lykten fortsetter å lyse under hele turen, så anbefaler vi at du tar med deg reservedeler. Hos Outnorth finner du ekstra veiker og brennere med veiker fra Feuerhand som passer til lykten din. Kryp sammen inn i teltet, eller snakk til langt på natt under et teppe med flagrende lys fra oljelampen fra Feuerhand.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!