Fivefingers

-
Å løpe barbeint – for en fantastisk opplevelse. Med Vibram Fivefingers føler du nærkontakt med bakken, uten å risikere å skade deg på steiner eller glass.

Fivefingers

(18 varer)

Sålen på Fivefingers blir produsert av Vibrams anerkjente slitesterke gummi. Men vi snakker ikke om noen tjukk såle og demping - glem det! Når Vibram Fivefingers først ble lansert, så markedsførte de seg mest mot kanofolket og veldig enkel vandring. Men den sterke barfotopplevelsen har gjort at de fleste bruker tåskoene til løping. Den mer tradisjonelle måten å tenke løping på er at skoene dine skal ta imot støtene og om du pronerer så bygger man inn ekstra beskyttelse for dette. Selv om det går helt imot dette resonnementet, så har barfotløping vokst seg frem. Argumentet er at om du endrer løpesteget ditt til å løpe mer på den fremste delen av foten, slik at du ikke får så kraftige støt i løpesteget. Da klarer kroppen å ta imot støtene. Du bygger opp styrken i føttene og får samtidig et mer effektivt løpesteg. Risikoen med veldig stabile sko er at foten ikke får den treningen den trenger og går ned i styrke.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!