Abisko Sun Shirt Longsleeve Women's - ID: A029154

FjällrävenAbisko Sun Shirt Longsleeve Women's

Størrelseguide Mer info

Mer om Abisko Sun Shirt Longsleeve Women's fra Fjällräven

Lett «skjorte-jakke» laget av kjølig, fukttransporterende materiale. Ventilasjonsåpningen i åket og en krave som kan brettes opp og holdes på plass for å beskytte nakken mot solen. Komfortabel «skjorte-jakke» med en super passform og ventilasjonsåpning ved ryggens åk. Laget av lett polyester materiale (70 % resirkulert) som transporterer fuktighet, tørker raskt og føles kjølig mot huden. Et allsidig plagg som kan brukes som en skjorte eller som en lett jakke, og den beskytter mot solen uten å være for varm.
Passformen er feminin med innfelte folder i midjen på fremsiden, med et justerbart elastisk bånd på ryggen. Kraven kan brettes opp og holdes på plass med knapper for å beskytte nakken mot solen. Frontglidelåsen er toveis slik at du kan slippe inn luft fra begge ender, og dekkes av en beskyttende klaff med diskret plassert trykknapper. To håndlommer, designet slik at de ikke kommer i veien når du bærer en ryggsekk med hoftebelte. Knapper i ermene holder opprullede ermer på plass.

Material: 100% polyester
Egenskaper for Abisko Sun Shirt Longsleeve Women's:
Vekt: 250 g
Hovedmateriale: Polyester
Fôr: Ufôrede
Hette: Nei
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Nei
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Fra Fjällrävens spede begynnelse i 1960, så har Fjällräven ekspandert til alle verdenshjørner med sine Kånken og Kånken Mini klassikere, i tillegg til telt, soveposer, ryggsekker og klær. Fjällräven er et sterkt og solid svensk varemerke innen klassisk friluftsbekledning for tur, fiske og jakt. Fjällräven er kanskje det mest kjente varemerket av alle de skandinaviske friluftsmerkene. I dag er mange av Fjällrävens produkter ekte klassikere. I Sverige vet i det minste alle hva en Fjällräven-bukse er og ingen ryggsekk har solgt mer i Sverige enn Kånken. Det som kjennetegner mange av produktene fra Fjällräven, er at de har blitt noe man kan kalle "generasjonsprodukter". Dette er fordi de har en fantastisk slitestyrke. Her har det unike materialet G1000 spilt en stor rolle. Det ble opprinnelig utviklet som en teltduk, men har gjennom årene vært ryggraden innen Fjällrävens produksjon. Ettersom produktene holder så lenge, så bidrar det faktisk til at miljøbelastningen reduseres, noe vi synes er veldig bra.

Mer fra Fjällräven

Vis alle Skjorter

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi er et lite firma i forhold til mange andre, men alle i selskapet jobber med miljøet. Vi jobber stadig med å bli bedre med støtte fra forskningen. Vi vil stå for det vi gjør og at alle skal kunne være stolte over at de bruker Fjällrävens produkter."


  Aiko Bode, Chief Sustainability Officer, Fjällräven

  Miljø: Fjällräven har en agenda for holdbarhet der materialvalg, kjemikalier, vann og konsumpsjon er noen av de viktigste punktene. Strategier med en agenda for holdbarhet. Men det absolutt viktigste spørsmålet er å redusere bruken av kjemikalier, noe som skjer i samarbeid med Greenpeace. Å konsumere mindre er én måte å være snill mot miljøet på. Fjällrävens mål er å gjøre produkter som holder lenger enn en generasjon og å bli et av de beste friluftsmerkene på holdbarhet her på jorden.

  Gjenvinning: Fjällräven holder på å ta frem ulike metider for at kunder skal kunne levere inn gamle og utslitte G1000-produkter, som så blir til nye G1000-produkter med samme høye kvalitet som det opprinnelige produktet.

  Dyr: Det viktigste spørsmålet er dun og at fuglene ikke skal lide. Fjällräven aksepterer ikke plukking av levende gjess, men bruker kun dun av høy kvalitet som kommer fra kontraherte gårder, der gjessene blir til mat. Dunprosessen fikk i løpet av 2010 en hedersomtale for at det var god kontroll. Fjällräven bruker bare fuskepelsen Arctic Fur i plaggene sine. Dyreholdet og dyrevelferden er et viktig punkt for Fjällräven, som bruker et av de dyrene de vil redde, en fjellrev, som logoen sin. Bevaringen av arten er viktig og Fjällräven støtter forskningen og ser hele tiden etter måter å hjelpe og bevare fjellrevstammen. All merinoull er mulesingfri.

  Etikk: Har en Code of Conduct. Sosial agenda med rettferdighet for arbeiderne. Fastsatt minstelønn.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!