FjällrävenAbisko Sun Shirt LS W

  Abisko Sun Shirt LS W - ID: A029154

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Abisko Sun Shirt LS W fra Fjällräven

  Lett «skjorte-jakke» laget av kjølig, fukttransporterende materiale. Ventilasjonsåpningen i åket og en krave som kan brettes opp og holdes på plass for å beskytte nakken mot solen. Komfortabel «skjorte-jakke» med en super passform og ventilasjonsåpning ved ryggens åk. Laget av lett polyester materiale (70 % resirkulert) som transporterer fuktighet, tørker raskt og føles kjølig mot huden. Et allsidig plagg som kan brukes som en skjorte eller som en lett jakke, og den beskytter mot solen uten å være for varm.
  Passformen er feminin med innfelte folder i midjen på fremsiden, med et justerbart elastisk bånd på ryggen. Kraven kan brettes opp og holdes på plass med knapper for å beskytte nakken mot solen. Frontglidelåsen er toveis slik at du kan slippe inn luft fra begge ender, og dekkes av en beskyttende klaff med diskret plassert trykknapper. To håndlommer, designet slik at de ikke kommer i veien når du bærer en ryggsekk med hoftebelte. Knapper i ermene holder opprullede ermer på plass.

  Material: 100% polyester
  Egenskaper for Abisko Sun Shirt LS W:
  Vekt: 250 g
  Hovedmateriale: Polyester
  Fôr: Ufôrede
  Hette: Nei
  Antall lommer: 2 stk
  Vindtett: Nei
  Stretch: Nei
  Justerbar midje: Nei
  Forsterkte partier: Nei
  Pit zips: Nei
  Fra Fjällrävens spede begynnelse i 1960, så har Fjällräven ekspandert til alle verdenshjørner med sine Kånkan og Kånken mini klassikere, i tillegg til Telt, soveposer, sekker og klær. Fjällräven er en sterkt og solid svensk varemerke innen klassiske friluftsbekledning for tur, fiske og jakt. Fjällräven er kanskje det mest kjente varemerket av alle de skandinaviske friluftsmerkene. I dag er mange av Fjällrävens produkter virkelige klassikere. I Sverige vet i det minste alle hva en Fjällräven-bukse er, og ingen ryggsekk har solgt mer i Sverige enn Kånken. Det som kjennetegner mange av produktene fra Fjällräven, er at de har blitt en slags "generasjonsprodukter". Dette er fordi de har en fantastisk slitestyrke. Her har det unike materialet G1000 spilt en stor rolle. Det ble opprinnelig utviklet som en teltduk, men har gjennom årene vært ryggraden innen Fjällrävens produksjon. Ettersom produktene holder så lenge, bidrar det faktisk til at miljøbelastningen reduseres, noe vi synes er veldig bra.

  Mer fra Fjällräven

  Vis alle Skjorter

  • Miljø og etikk

   Blank

   "Vi är ett litet företag jämfört med många andra men alla i företaget jobbar med miljöfrågorna. Vi jobbar ständigt med att bli bättre med stöd av forskningen. Vi vill stå för vad vi gör och att människor ska vara stolta över att använda Fjällrävens produkter."


   Aiko Bode, Chief Sustainability Officer, Fjällräven

   Miljö: Fjällräven har en agenda för hållbarhet där materialval, kemikalier, vatten och konsumtion är några av de viktigaste. Strategier med agenda för hållbarhet. Men den absolut viktigaste frågan är att reducera användandet av kemikalier, vilket sker i samarbete med Greenpeace. Att konsumera mindre är ett sätt att vara snäll mot miljön. Fjällrävens mål är att göra produkter som håller mer än en generation. Och att bli ett av de bästa outdoormärken på hållbarhet på jorden.

   Återvinning: Fjällräven håller på att ta fram metoder för att kunder ska kunna lämna in gamla utslitna G1000-produkter som blir till nya G1000-produkter i samma höga kvalitet som ursprungsprodukten. 

   Djur: Den viktigaste fråga är dun och att fåglarna inte lider. Fjällräven accepterar inte levandeplockning av gäss utan använder enbart högkvalitativt dun som kommer från kontrakterade farmar och där gässen blir till mat. Dunprocessen fick under 2010 ett hedersomnämnande för att det var bra kontroll. Fjällräven använder bara fuskpälsen Arctic Fur i sina plagg. Djurhållning och djurens välmående är en viktig fråga för Fjällräven som ju har just sitt skyddsdjur; en fjällräv i sin logotyp. Bevarandet av arten är en viktig fråga och Fjällräven stödjer forskningen och kollar hela tiden på sätt att hjälpa till att bevara fjällrävsstammen. All merinoull är mulesing-fri.
    
   Etik: Har en Code of conduct. Social agenda med rättvisa för arbetarna. Fastställda minimilöner.
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!