Fjällräven Arctic Fox Initiative

(17 varer)

Fjällräven lanserer nå Arctic Fox Initiative for å få flere til å engasjere seg for miljøet og komme i kontakt med naturen. Initiativet er et springbrett for nye prosjekter og smarte ideer som bidrar til å beskytte miljøet og som inspirerer flere til å nyte den. Hvem som helst kan sende inn en prosjektsøknad. En jury og et åpent stemmesystem tar avgjørelser om finansieringen med utgangspunkt i salget av de produktene som inngår i Arctic Fox Initiative, 1% av salgsverdien går nemlig til Arctic Fox Initiative. Nedenfor kan du se de produktene i sortimentet vårt som bidrar til Arctic Fox Initiative. Sammen kan vi gjøre mer for naturen!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!