Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Fjällräven lanserer nå Arctic Fox Initiative for å få flere til å engasjere seg for miljøet og komme i kontakt med naturen. Initiativet er et springbrett for nye prosjekter og smarte ideer som bidrar til å beskytte miljøet og som inspirerer flere til å nyte den. Hvem som helst kan sende inn en prosjektsøknad. En jury og et åpent stemmesystem tar avgjørelser om finansieringen med utgangspunkt i salget av de produktene som inngår i Arctic Fox Initiative, 1% av salgsverdien går nemlig til Arctic Fox Initiative. Nedenfor kan du se de produktene i sortimentet vårt som bidrar til Arctic Fox Initiative. Sammen kan vi gjøre mer for naturen!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!