Fjällräven Bag & Vesker - Fjellreven vesker og bag lages i slitesterk materiale som tåler harde reiser og ser bra ut i tidløst design. Fjällräven Totepack er skuldervesken som du kan ha med på stranden så vel som på shopping, en liten og lett veske som er ekstremt holdbar. For deg som trenger mer plass, er det en Fjällräven Duffel bag du leter etter, med stort hovedrom og to sidelommer. Finn den Fjellreven vesken eller bagen du trenger her!

Fjällräven Bag & Vesker

(113 varer)
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!