Fjällräven Bukser & Shorts - Fra Fjällrävens spede begynnelse i 1960, så har Fjällräven ekspandert til alle verdenshjørner med sine Kånken og Kånken Mini klassikere, i tillegg til telt, soveposer, ryggsekker og klær. Fjällräven er et sterkt og solid svensk varemerke innen klassisk friluftsbekledning for tur, fiske og jakt. Fjällräven er kanskje det mest kjente varemerket av alle de skandinaviske friluftsmerkene. I dag er mange av Fjällrävens produkter ekte klassikere. I Sverige vet i det minste alle hva en Fjällräven-bukse er og ingen ryggsekk har solgt mer i Sverige enn Kånken. Det som kjennetegner mange av produktene fra Fjällräven, er at de har blitt noe man kan kalle "generasjonsprodukter". Dette er fordi de har en fantastisk slitestyrke. Her har det unike materialet G1000 spilt en stor rolle. Det ble opprinnelig utviklet som en teltduk, men har gjennom årene vært ryggraden innen Fjällrävens produksjon. Ettersom produktene holder så lenge, så bidrar det faktisk til at miljøbelastningen reduseres, noe vi synes er veldig bra.

Fjällräven Bukser & Shorts

(214 varer)

Produktene fra Fjällräven er en samling av nye stjerner og elskede klassikere. De er veldig populære på grunn av deres høye kvaltiet og gode funksjonalitet. Mange av oss husker når vi gikk til skolen eller var ute på eventyr med en Kånken på ryggen.

Fjällräven er et det mest kjente varemerket av alle skandinaviske friluftsmerker. I dag er mange av Fjällrävens produkter blitt ekte klassikere. Alle vet i hvert fall hva Fjällräven-bukser er for noe og det er ikke en eneste ryggsekk i hele Skandinavia som har blitt solgt i så store mengder som Kånken.

Det som er et kjennetegn for mange av Fjällrävens prdukter, er at de går i arv fra barn til barn når de vokser ut av dem. Det lar seg faktisk gjøre, siden de er så slitesterke.

Her har det unike G100-stoffet spilt en stor rolle. Detble opprinnelig utviklet som teltduk, men har opp gjennom årene blitt brukt i flere av Fjällrävens produkter. At produktene holder så lenger er jo også med på å gjøre miljøbelastningen mindre og det synes vi er helt supert.

Friluftsbukser fra Fjällräven er et klassisk smart valg om du ferdes mye utenførs. Fjällrävens første utendørsbukser kom i 1970 og siden det har buksenes snitt, detaljer og materialer forbedret seg, slik at de bare blir mer komfortable for deg å ha på ute i naturen.

Fjällrävens bukser er ekstremt holdbare, føles behagelige mot kroppen og er fullspekket med smarte funksjoner, som for eksempel ventilasjonskanaler, lommer der du har bruk for dem og mange andre praktiske detaljer. Hos oss finner du friluftsbukser til både barn og voksne.

Holdbare bukser til utendørsaktiviteter

Fjällrävens bukser passer til deg som lever et aktivt liv. Det hender at man får bruk for et par slitesterke bukser i hverdagen eller et par som fungerer til alle dine eventyr utendørs. Vi selger flere forskjellige modeller, alt etter preferenser, smak og aktivitet. Skal du vandre i fjellet kanj du velge en modell som er teknisk designet til akkurat denne typen turer. Det er modeller som er holdbare og har forsterkede områder i dobbelt stoff, som i sin tur gir ekstra holdbarhet. De er spesialdesignet for å forhindre friskjon mot kroppen og for å motstå alle ulike værforhold. Hos oss finner du også bukser som er designet for skiløp og turer i kaldt vær. Noen modeller er utstyrt med seler for å sitte sikkert på plass og er laget av et vanntett materiale som puster godt. For å holde deg ekstra varm anbefaler vi lag-på-lag-metoden. Sørg for å ha på deg klær i rett materiale, slik at du ikke blir kald!

Aktiv hverdag med Fjällrävens bukser

Fjällräven er eksperter innen friluftsklær til utendørsaktiviteter. Derfor tviler vi sterkt på at du kommer til å bli skuffet, uansett hvilke bukser du velger. Det er derimot alltid en god idé å lese gjennom produktbeskrivelsene for å finne de rette buksene til formålet.

Med et par Fjällräven-bukser kan du dra på utfordrende turer, der naturen har litt av hvert å by på. Velg et par slitesterke vandringsbukser. De fungerer like bra til å jobbe i hagen, som til å gå på tur.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!