Fjällräven G1000 - Fjällräven G1000 materialet ble utviklet og produseres av Fjällräven. Det er et slitesterkt materiale som brukes i de fleste av Fjällräven sine jakker og bukser. G1000 er vevd tett sammen, tørker lett og gir god beskyttelse mot både vind og vann samtidig som materialet puster og ventilerer. Fjällräven G1000 er kjent for sin lange levetid og robuste struktur. Skaff deg Fjällräven G1000 produkter i dag!

Fjällräven G1000

(273 varer)
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!