Fjällräven Hunting - Vellykket jakt handler om å holde seg varm, komfortabel og mett. Intet som man ønsker å utfordre. Felles for all jakt er behovet av gode klær. Og med Fjällrävens lange bakgrunn fra nordisk friluftsliv har de laget tre kolleksjoner som dekker de mest vanlige jaktsituasjonene i Sverige. Samtlige har Fjällrävens legendariske kvalitet og For når alt sitter som det skal, er det bare én som kan avgjøre utfallet av dagen: Du. Velkommen til Lappland, Värmland og Sörmland.

Fjällräven Hunting

(17 varer)
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!