Fjällräven Sörmland - Med Sörmland har Fjällräven utviklet en serie jaktklær som er vanskelig å motstå, selv når du ikke er på jakt. Med en klassisk estetikk kombinert med Fjällrävens legendariske øye for detaljer, funksjonalitet og holdbarhet er det noe med dette utstyret som gjør at det blir brukt oftere enn kun for jakt. Sörmland sitter godt, med smal passform, tilpasset kvinner eller menn. Man kanskje ikke kan jakte hver dag. Men man kan late som.

Fjällräven Sörmland

(1 varer)

Med Sörmland har Fjällräven utviklet en serie jaktklær som er vanskelig å motstå, selv når du ikke er på jakt. Med en klassisk estetikk kombinert med Fjällrävens legendariske øye for detaljer, funksjonalitet og holdbarhet er det noe med dette utstyret som gjør at det blir brukt oftere enn kun for jakt. Sörmland sitter godt, med smal passform, tilpasset kvinner eller menn. Man kanskje ikke kan jakte hver dag. Men man kan late som.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!