Fjällräven Värmland - Det å sitte stille er alt annet enn å være inaktiv. For de lange dagene da alt eller ingenting kan skje, har Fjällräven laget Värmland - robuste sett med jakker og bukser som holder deg varm og komfortabel uansett vær. Värmland er basert på Fjällrävens store kunnskap om friluftsliv og funksjon. De passer for drivjakt, som kan veksle mellom lange økter med stillesitting i grått høst-vintervær til brå bevegelser og aktivitet. En vellykket jakt handler om å holde seg varm, komfortabel og mett. Dette er ikke noe man vil sette på spill.

Fjällräven Värmland

(6 varer)

Det å sitte stille er alt annet enn å være inaktiv. For de lange dagene da alt eller ingenting kan skje, har Fjällräven laget Värmland - robuste sett med jakker og bukser som holder deg varm og komfortabel uansett vær. Värmland er basert på Fjällrävens store kunnskap om friluftsliv og funksjon. De passer for drivjakt, som kan veksle mellom lange økter med stillesitting i grått høst-vintervær til brå bevegelser og aktivitet. En vellykket jakt handler om å holde seg varm, komfortabel og mett. Dette er ikke noe man vil sette på spill.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!