Fjällräven Värmland - Det å sitte stille er alt annet enn å være inaktiv. For de lange dagene da alt eller ingenting kan skje, har Fjällräven laget Värmland - robuste sett med jakker og bukser som holder deg varm og komfortabel uansett vær. Värmland er basert på Fjällrävens store kunnskap om friluftsliv og funksjon. De passer for drivjakt, som kan veksle mellom lange økter med stillesitting i grått høst-vintervær til brå bevegelser og aktivitet. En vellykket jakt handler om å holde seg varm, komfortabel og mett. Dette er ikke noe man vil sette på spill.

Fjällräven Värmland

(4 varer)

Det å sitte stille er alt annet enn å være inaktiv. For de lange dagene da alt eller ingenting kan skje, har Fjällräven laget Värmland - robuste sett med jakker og bukser som holder deg varm og komfortabel uansett vær. Värmland er basert på Fjällrävens store kunnskap om friluftsliv og funksjon. De passer for drivjakt, som kan veksle mellom lange økter med stillesitting i grått høst-vintervær til brå bevegelser og aktivitet. En vellykket jakt handler om å holde seg varm, komfortabel og mett. Dette er ikke noe man vil sette på spill.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!