Fjällräven ryggsekker - Fra Fjällrävens spede begynnelse i 1960, så har Fjällräven ekspandert til alle verdenshjørner med sine Kånken og Kånken Mini klassikere, i tillegg til telt, soveposer, ryggsekker og klær. Fjällräven er et sterkt og solid svensk varemerke innen klassisk friluftsbekledning for tur, fiske og jakt. Fjällräven er kanskje det mest kjente varemerket av alle de skandinaviske friluftsmerkene. I dag er mange av Fjällrävens produkter ekte klassikere. I Sverige vet i det minste alle hva en Fjällräven-bukse er og ingen ryggsekk har solgt mer i Sverige enn Kånken. Det som kjennetegner mange av produktene fra Fjällräven, er at de har blitt noe man kan kalle "generasjonsprodukter". Dette er fordi de har en fantastisk slitestyrke. Her har det unike materialet G1000 spilt en stor rolle. Det ble opprinnelig utviklet som en teltduk, men har gjennom årene vært ryggraden innen Fjällrävens produksjon. Ettersom produktene holder så lenge, så bidrar det faktisk til at miljøbelastningen reduseres, noe vi synes er veldig bra.

Fjällräven ryggsekker

(343 varer)

Fjällräven står for høy kvalitet og god funksjon samt representerer en klassisk design. Åke Nordin produserte sin første ryggsekk i Örnsköldsvik for over seksti år siden, og i dag finnes den lille reven på logoen rundt om i hele verden. Selskapet er sterkt etablert i Norden og i Tyskland, og er en pålitelig leverandør innen friluftsklær og -tilbehør.

Fjällräven utvikler stadig nye produkter med hensyn til ressurseffektivitet og miljøpåvirkning. Seriene Numbers og Eco-Shell har et ambisiøst holdbarhetsperspektiv som man nå jobber med å videreføre til andre produktserier. Hos oss på Outnorth finner du alltid et stort utvalg av Fjällrävens ulike friluftsfavoritter.

Fjällräven Kånken

Kånken er et av Fjällrävens mest populære modeller, og har vært med siden 1972. I dag finnes den i flere ulike farger og størrelser for både barn og voksne. Ryggsekken har plass til både termos og laptop, og passer således for både hverdagslige eventyr og ekspedisjoner ute i villmarken. Ryggsekken er laget av nylon og bevernylon, noe som gjør den både slitesterk og robust, og den er også flott å se på takket være sitt stilrene design.

Friluftsklær og utstyr

Tidløs design og robust materiale er kjennetegnet på Fjällrävens klær. I dag omfatter sortimentet både jakker, bukser og trøyer, i tillegg til belter, hatter og annet tilbehør. Her finnes en kolleksjon for barn, en for kvinner og en for menn. Alle G-1000-klær er impregnerte med grønlandsvoks som står imot vær og vind. Mengden impregnering kan man selv påvirke, enten ved å påføre mer voks eller ved å vaske plagget så det blir luftigere og puster mer.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!