Fjällräven Soveposer - Fjellreven soveposer finnes i varianter som passer både eventyrere og de som bare skal sove ute i naturen i varmt vær. Fjellreven Polar -20 eller -30 er perfekte for ekstrem kulde og isolerer godt. En Fjällräven Move In a Bag er soveposen for deg som trenger noe det er lett å pakke sammen, og hvor du kan bevege deg inne i soveposen. Ellers har du Funäs pose for sommerbruk. Finn den Fjellreven soveposen du trenger her!

Fjällräven Soveposer

(23 varer)
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!