Fjällräven telt - Fjällrävens nye teltkolleksjon er vår beste, mest bærekraftige noensinne. Det er telt som ikke bare utmerker seg med tanke på lav vekt, men som også tåler bruk i mange år. Smidige og pakkbare, naturligvis. Men også pålitelige i skjærgården, skogen, på fjellet eller hvor eventyrdrømmene dine tar deg. Vi er også nøye med å velge holdbare materialer, fluorkarbonfri impregnering og aluminiumsstenger som farges med lavest mulig miljøpåvirkning. Bevisste steg mot visjonen om å bli verdens mest bærekraftige friluftsselskap.Med 17 modeller tørr vi også påstå at vi har telt for alle behov. Uansett om du foretrekker lette turer med et telt i Abisko-familien, søker deg til utsatt terreng med et Keb-telt eller begir deg ut på ditt livs vinterekspedisjon med Polar. Det er mange gode grunner til å sove i naturen.

Fjällräven telt

(32 varer)
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!