Mer info

Mer om Travel Pack fra Fjällräven

Praktisk ryggsekk for reiser i slitesterk G-1000 HeavyDuty Eco. Designet for en problemfri reise med vel gjennomtenkt oppbevaring i flere rom. Praktisk semi-myk reisebag som kan bæres på ryggen og som har rom for alt du behøver for et par netter borte. Godt planlagt oppbevaring betyr enklere tilgang til ting du behøver lett tilgjengelig, og minimerer tiden du bruker i sikkerhetskontroller og i flymidtganger. Vatterte skulderstropper gjør det komfortabelt å bære og enkelt å beregne trinn, brosteinsbelagte gater, snødekte stier eller ujevnt terreng. Om du ønsker å holde bagen strømlinjeformet, for eksempel når du sjekker inn på fly, kan du enkelt pakke bort skulderstroppene.
Utsiden er laget av slitesterk, varig G-1000 HeavyDuty Eco i resirkulert polyester og organisk bomull med håndtak i naturlig garvet lær. Skumplast-belegg rundt hele bagen beskytter innholdet og gjør bagen robust, og innsiden er sydd i et lett polyamid-materiale. 
Hovedrommet har en robust glidelås som åpner bagen helt opp, og nettingveggene som festes med glidelås holder innholdet på plass slik at du får et godt overblikk. Flere mindre lommer med glidelåser kan brukes til å oppbevare pass, smykker og små ting du ønsker å holde ekstra trygge. Det er en ekstra praktisk lomme på toppen som kan nås fra innsiden når bagen er åpen, så vel som fra utsiden via en glidelåsåpning. Dette er en bra plass å legge ting du ønsker lett tilgjengelig når du reiser, for eksempel Travel Toiletry Bag (art 25513) som også kan brukes som en bag for elektronikk, bøker, øretelefoner, tannkost og alt annet du behøver. En PC kan holdes trygt inn mot ryggen i et separat polstret rom som også har en indre lomme for en iPad, notatbok og andre små ting. I tillegg er det en lomme i fleece, med glidelås, på toppen til telefonen din, samt en flat lomme med glidelås nede i front. Glidelåsen for hovedrommet og PC-rommet kan låses med hengelås (ikke inkludert). Totalt sett har bagen et volum på omtrent 35 liter og dimensjonene er akseptert som håndbagasje hos de fleste flyselskap.
Egenskaper for Travel Pack:
Pakkevolum: 35 L
Vekt: 1650 g
Yttermål cirka (b x d x h): 32 x 27 x 46 cm
Hoftebelte: Nei
Avtakbart hoftebelte: Nei
Brystrem: Nei
Justerbar rygglengde: Nei
Tilrettelagt for væskesystem: Nei
Toppåpning: Glidelås
Laptoplomme: Ja
Organizer: Ja
Integrert regntrekk: Nei
Fra Fjällrävens spede begynnelse i 1960, så har Fjällräven ekspandert til alle verdenshjørner med sine Kånkan og Kånken mini klassikere, i tillegg til Telt, soveposer, sekker og klær. Fjällräven er en sterkt og solid svensk varemerke innen klassiske friluftsbekledning for tur, fiske og jakt. Fjällräven er kanskje det mest kjente varemerket av alle de skandinaviske friluftsmerkene. I dag er mange av Fjällrävens produkter virkelige klassikere. I Sverige vet i det minste alle hva en Fjällräven-bukse er, og ingen ryggsekk har solgt mer i Sverige enn Kånken. Det som kjennetegner mange av produktene fra Fjällräven, er at de har blitt en slags "generasjonsprodukter". Dette er fordi de har en fantastisk slitestyrke. Her har det unike materialet G1000 spilt en stor rolle. Det ble opprinnelig utviklet som en teltduk, men har gjennom årene vært ryggraden innen Fjällrävens produksjon. Ettersom produktene holder så lenge, bidrar det faktisk til at miljøbelastningen reduseres, noe vi synes er veldig bra.

Mer fra Fjällräven

Vis alle Dagstur- og hverdagssekker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi är ett litet företag jämfört med många andra men alla i företaget jobbar med miljöfrågorna. Vi jobbar ständigt med att bli bättre med stöd av forskningen. Vi vill stå för vad vi gör och att människor ska vara stolta över att använda Fjällrävens produkter."


  Aiko Bode, Chief Sustainability Officer, Fjällräven

  Miljö: Fjällräven har en agenda för hållbarhet där materialval, kemikalier, vatten och konsumtion är några av de viktigaste. Strategier med agenda för hållbarhet. Men den absolut viktigaste frågan är att reducera användandet av kemikalier, vilket sker i samarbete med Greenpeace. Att konsumera mindre är ett sätt att vara snäll mot miljön. Fjällrävens mål är att göra produkter som håller mer än en generation. Och att bli ett av de bästa outdoormärken på hållbarhet på jorden.

  Återvinning: Fjällräven håller på att ta fram metoder för att kunder ska kunna lämna in gamla utslitna G1000-produkter som blir till nya G1000-produkter i samma höga kvalitet som ursprungsprodukten. 

  Djur: Den viktigaste fråga är dun och att fåglarna inte lider. Fjällräven accepterar inte levandeplockning av gäss utan använder enbart högkvalitativt dun som kommer från kontrakterade farmar och där gässen blir till mat. Dunprocessen fick under 2010 ett hedersomnämnande för att det var bra kontroll. Fjällräven använder bara fuskpälsen Arctic Fur i sina plagg. Djurhållning och djurens välmående är en viktig fråga för Fjällräven som ju har just sitt skyddsdjur; en fjällräv i sin logotyp. Bevarandet av arten är en viktig fråga och Fjällräven stödjer forskningen och kollar hela tiden på sätt att hjälpa till att bevara fjällrävsstammen. All merinoull är mulesing-fri.
   
  Etik: Har en Code of conduct. Social agenda med rättvisa för arbetarna. Fastställda minimilöner.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!