Travel Pack - ID: A028495

FjällrävenTravel Pack

Mer info

Mer om Travel Pack fra Fjällräven

Praktisk ryggsekk for reiser i slitesterk G-1000 HeavyDuty Eco. Designet for en problemfri reise med vel gjennomtenkt oppbevaring i flere rom. Praktisk semi-myk reisebag som kan bæres på ryggen og som har rom for alt du behøver for et par netter borte. Godt planlagt oppbevaring betyr enklere tilgang til ting du behøver lett tilgjengelig, og minimerer tiden du bruker i sikkerhetskontroller og i flymidtganger. Vatterte skulderstropper gjør det komfortabelt å bære og enkelt å beregne trinn, brosteinsbelagte gater, snødekte stier eller ujevnt terreng. Om du ønsker å holde bagen strømlinjeformet, for eksempel når du sjekker inn på fly, kan du enkelt pakke bort skulderstroppene.
Utsiden er laget av slitesterk, varig G-1000 HeavyDuty Eco i resirkulert polyester og organisk bomull med håndtak i naturlig garvet lær. Skumplast-belegg rundt hele bagen beskytter innholdet og gjør bagen robust, og innsiden er sydd i et lett polyamid-materiale. 
Hovedrommet har en robust glidelås som åpner bagen helt opp, og nettingveggene som festes med glidelås holder innholdet på plass slik at du får et godt overblikk. Flere mindre lommer med glidelåser kan brukes til å oppbevare pass, smykker og små ting du ønsker å holde ekstra trygge. Det er en ekstra praktisk lomme på toppen som kan nås fra innsiden når bagen er åpen, så vel som fra utsiden via en glidelåsåpning. Dette er en bra plass å legge ting du ønsker lett tilgjengelig når du reiser, for eksempel Travel Toiletry Bag (art 25513) som også kan brukes som en bag for elektronikk, bøker, øretelefoner, tannkost og alt annet du behøver. En PC kan holdes trygt inn mot ryggen i et separat polstret rom som også har en indre lomme for en iPad, notatbok og andre små ting. I tillegg er det en lomme i fleece, med glidelås, på toppen til telefonen din, samt en flat lomme med glidelås nede i front. Glidelåsen for hovedrommet og PC-rommet kan låses med hengelås (ikke inkludert). Totalt sett har bagen et volum på omtrent 35 liter og dimensjonene er akseptert som håndbagasje hos de fleste flyselskap.
Egenskaper for Travel Pack:
Fits laptop/tablet size: 15 "
Pakkevolum: 35 L
Vekt: 1650 g
Yttermål cirka (b x d x h): 32 x 27 x 46 cm
Hoftebelte: Nei
Avtakbart hoftebelte: Nei
Brystrem: Nei
Justerbar rygglengde: Nei
Tilrettelagt for væskesystem: Nei
Toppåpning: Glidelås
Laptoplomme: Ja
Organizer: Ja
Integrert regntrekk: Nei
Fra Fjällrävens spede begynnelse i 1960, så har Fjällräven ekspandert til alle verdenshjørner med sine Kånken og Kånken Mini klassikere, i tillegg til telt, soveposer, ryggsekker og klær. Fjällräven er et sterkt og solid svensk varemerke innen klassisk friluftsbekledning for tur, fiske og jakt. Fjällräven er kanskje det mest kjente varemerket av alle de skandinaviske friluftsmerkene. I dag er mange av Fjällrävens produkter ekte klassikere. I Sverige vet i det minste alle hva en Fjällräven-bukse er og ingen ryggsekk har solgt mer i Sverige enn Kånken. Det som kjennetegner mange av produktene fra Fjällräven, er at de har blitt noe man kan kalle "generasjonsprodukter". Dette er fordi de har en fantastisk slitestyrke. Her har det unike materialet G1000 spilt en stor rolle. Det ble opprinnelig utviklet som en teltduk, men har gjennom årene vært ryggraden innen Fjällrävens produksjon. Ettersom produktene holder så lenge, så bidrar det faktisk til at miljøbelastningen reduseres, noe vi synes er veldig bra.

Mer fra Fjällräven

Vis alle Hverdagsryggsekker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi er et lite firma i forhold til mange andre, men alle i selskapet jobber med miljøet. Vi jobber stadig med å bli bedre med støtte fra forskningen. Vi vil stå for det vi gjør og at alle skal kunne være stolte over at de bruker Fjällrävens produkter."


  Aiko Bode, Chief Sustainability Officer, Fjällräven

  Miljø: Fjällräven har en agenda for holdbarhet der materialvalg, kjemikalier, vann og konsumpsjon er noen av de viktigste punktene. Strategier med en agenda for holdbarhet. Men det absolutt viktigste spørsmålet er å redusere bruken av kjemikalier, noe som skjer i samarbeid med Greenpeace. Å konsumere mindre er én måte å være snill mot miljøet på. Fjällrävens mål er å gjøre produkter som holder lenger enn en generasjon og å bli et av de beste friluftsmerkene på holdbarhet her på jorden.

  Gjenvinning: Fjällräven holder på å ta frem ulike metider for at kunder skal kunne levere inn gamle og utslitte G1000-produkter, som så blir til nye G1000-produkter med samme høye kvalitet som det opprinnelige produktet.

  Dyr: Det viktigste spørsmålet er dun og at fuglene ikke skal lide. Fjällräven aksepterer ikke plukking av levende gjess, men bruker kun dun av høy kvalitet som kommer fra kontraherte gårder, der gjessene blir til mat. Dunprosessen fikk i løpet av 2010 en hedersomtale for at det var god kontroll. Fjällräven bruker bare fuskepelsen Arctic Fur i plaggene sine. Dyreholdet og dyrevelferden er et viktig punkt for Fjällräven, som bruker et av de dyrene de vil redde, en fjellrev, som logoen sin. Bevaringen av arten er viktig og Fjällräven støtter forskningen og ser hele tiden etter måter å hjelpe og bevare fjellrevstammen. All merinoull er mulesingfri.

  Etikk: Har en Code of Conduct. Sosial agenda med rettferdighet for arbeiderne. Fastsatt minstelønn.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!