Fjellpulken

-
Mange av oss som liker å være ute har også tilbrakt deler av barndommen vår i pulker fra Fjellpulken. I dag omfatter sortimentet alt fra barnepulker til de mest ekstreme ekspedisjonspulkene.

Fjellpulken

(11 varer)

Fjellpulkens slagord er ”kunnskap og kvalitet siden 1963”. I over 50 år har det norske foretaket Fjellpulken forsynt friluftinteresserte og aktive barn og voksne med pulker av aller høyeste kvalitet.Pulker for tøffe eventyr


I sortimentet finner du blant annet klassiske varepulker som egner seg for enkel transport av utstyr og andre større gjenstander. Her finnes også ekspedisjonspulker som tåler store påkjenninger. Disse kan være uunnværlig for den som begir seg ut på eventyr i fjellet.Stort utvalg hos Outnorth


Hos Outnorth finner du en stor del av Fjellpulkens utvalg med fokus på utstyr for lengre turer og ekspedisjoner. Blant annet har vi drapulker og barnepulker med skjerm og rygg for sikker transport av mindre barn. Du finner også all slags ekstrautstyr som du kan trenge for å dra pulken, slik som drasele, bag og parallelldrag. Klikk på det enkelte produktet for ytterligere informasjon.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!