Xcountry 144 Complete - ID: A062137

Ny!

FjellpulkenXcountry 144 Complete

Mer info

Mer om Xcountry 144 Complete fra Fjellpulken

Her har vi satt sammen en pakke med vår Xcountry 144, standard drag og Xpack tursekk 25 liter med selefunksjon. Xpackk gir deg en helt annen komfort når du går med pulk på grunn av aluminiumsspiler i ryggen og meget gode polstringer. Pulkene har et moderne design og mange praktiske løsninger som de fleste vil finne meget anvendelige, samt et solid lastesikringssystem. De har en glidelås i bakkant for på en enkel måte å kunne hente ut mindre saker som termos og matpakke uten å måtte åpne hele pulken. I fronten er det en egen lomme der man kan oppbevare småting som nøkler, mobil, kamera eller lignende.
Egenskaper for Xcountry 144 Complete:
Vekt: 6 kg
Pakkevolum: 285 L
Mange av dagnes frilufts entusiaster er vokst opp i en barnepulk fra Fjellpulken. I dag har Fjellpulken et utall forskjellige pulker, som strekker seg fra barn- og transportpulk til ekspedisjonspulker for skikkelige langturer i tøft terreng.

Mer fra Fjellpulken

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!