Focus

-
Focus er resultatet av et nordisk samarbeid mellom tre store selskap innen optikk og teknologi. Grunntanken med samarbeidet og Focus er å kunne tilby fuglekikkere, eller andre personer som interesserer seg for kikkerter og god optikk, produkter med teknologi av høy kvalitet til veldig lave priser.

Focus

(28 varer)

Kvalitet til bra pris


Velger du Focus kan du i mange tilfeller få produkter som har samme prestasjonsevner som de mange ganger dyrere konkurrentene. Focus gir deg med andre ord veldig mye kikkert for pengene, og gir deg samme følelse av kvalitet som de aller dyreste varemerkene.Velg blant ulike modeller


Her hos Outnorth finner du alt fra ordentlige tubekikkerter med opptil 60 x zoom, til mindre lommekikkerter som egner seg best for å ta med på en tur rundt byen. Ta en kikk på sortimentet vårt av rimelige kikkerter fra Focus, og legg deretter inn bestillingen din direkte på nett.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!