Junior 6x21 - ID: A031969

FocusJunior 6x21

Mer info

Mer om Junior 6x21 fra Focus

Junior 6x21 er den perfekte førstegangskikkert for barn og ungdom. 6x forstørrelse gir et rolig bilde slik at du lettere finner fuglene eller elgen. Kikkerten leveres med belteetui og nakkerem. Kikkerten er spesielt utformet med et hengselledd for stabilitet, og er tilpasset en øyeavstand mellom 50 – 63mm. Stort fokuseringshjul gjør det lett å justere skarpheten, og antirefleksbehandlingen gir et klarere bilde. Gummidekselet beskytter mot støt og slag, og gir også et sikrere grep slik at du ikke mister kikkerten.
Egenskaper for Junior 6x21:
Vann beskyttelse: Nei
Antirefleksbehandlet: Ja
Stativfeste: Nei
Nærgrense i meter: 3
Øyeavstand (Eye-relief): 10 mm
Dioptrijustering +/- i dioptrier: -3D~+3D
Vanntett: Nei
Forstørrelse: 6 ggr
Objektivets diameter: 21 mm
Synfelt på 1000 m avstand: 120 m
Vekt: 180 g
Focus er resultatet av et nordisk samarbeid mellom tre store foretak innen optikk og teknologi. Grunntanken med samarbeidet og Focus, er å kunne tilby fuglekikkere, eller andre personer som interesserer seg for kikkerter og god optikk, produkter med teknologi av høy kvalitet til veldig lave priser.

Mer fra Focus

Vis alle Kikkert

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!