Garmin

-
Garmin har lenge vært ledende innovatører av navigeringsprodukter innenfor en mengde ulike områder. Hos Outnorth finner du et stort utvalg av navigeringsutstyr for alle typer utendørsaktiviteter, sport og eventyrsammenheng. Hold oversikt over løpetreningen gjennom avanserte data fra en treningsklokke eller finn fram på fjellet med GPS i ulike varianter. Fra treningsklær til jaktutstyr Garmin er en fortrolig produsent hos mange ulike kunder, og de står blant annet bak produkter for både fly, bil og båt. Hos oss finner du produkter for alle typer eventyr og sportsaktiviteter. Her er lettanvendelige produkter som håndleddsenheter, treningsklokker, smart watch og håndholdt GPS. Garmin lager også actionkameraer for deg som vil fange dine eventyr på video, samt jaktutstyr som du også finner et stort utvalg av her hos Outnorth. Finn fram med GPS Nå for tiden finnes en mengde tekniske løsninger som kan underlette både små og store eventyr. Men spørsmålet er om GPS-en, og det faktum at den nå kan festes på armen, er en av de beste tekniske innovasjonene den senere tiden. Selvfølgelig finnes det en sjarm i å slippe tid og rom ute i naturen, men ingen har nok lyst til å virkelig gå seg bort i villmarka. En god GPS kan hjelpe deg med å finne riktig til tross for dårlige værforhold, og den minsker risikoen for å gå seg vill.

Garmin

(122 varer)

Garmin har lenge vært ledende innovatører av navigeringsprodukter innenfor en mengde ulike områder. Hos Outnorth finner du et stort utvalg av navigeringsutstyr for alle typer utendørsaktiviteter, sport og eventyrsammenheng. Hold oversikt over løpetreningen gjennom avanserte data fra en treningsklokke eller finn fram på fjellet med GPS i ulike varianter.

Fra treningsklær til jaktutstyr
Garmin er en fortrolig produsent hos mange ulike kunder, og de står blant annet bak produkter for både fly, bil og båt. Hos oss finner du produkter for alle typer eventyr og sportsaktiviteter. Her er lettanvendelige produkter som håndleddsenheter, treningsklokker, smart watch og håndholdt GPS. Garmin lager også actionkameraer for deg som vil fange dine eventyr på video, samt jaktutstyr som du også finner et stort utvalg av her hos Outnorth.

Finn fram med GPS
Nå for tiden finnes en mengde tekniske løsninger som kan underlette både små og store eventyr. Men spørsmålet er om GPS-en, og det faktum at den nå kan festes på armen, er en av de beste tekniske innovasjonene den senere tiden. Selvfølgelig finnes det en sjarm i å slippe tid og rom ute i naturen, men ingen har nok lyst til å virkelig gå seg bort i villmarka. En god GPS kan hjelpe deg med å finne riktig til tross for dårlige værforhold, og den minsker risikoen for å gå seg vill.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!