Cykelfäste Montana - ID: A007883

GarminCykelfäste Montana

Mer info

Mer om Cykelfäste Montana fra Garmin

Ta med Montana? overalt med dette feste for sykkelstyret. Du kan feste enheten? i alle retninger, vertikalt eller horisontalt? i det robuste festet. Festet kan settes fast på alle standard-sykkelstyrer- slik at den alltid er klar for neste sykkeltur eller mountainbike-eventyr. En formstøpt gummipute medfølger i pakken for å øke grepet til festet og for å forhindre rotasjon ved eventuelle vibrasjoner. Settet inneholder også materialer og instruksjoner.

Kompatibel med:
Montana 600, 600 Moto, 650, 650T, Monterra
Garmin er verdensledende leverandør av brukervennlige GPS-navigasjonsprodukter. Hos Outnorth finner du et stort utvalg Garmin til frilufteventyr, jakt og sport. Finn veien i terrenget med håndholdte GPS-er eller klokker. Spor hunden med avanserte hundepeilere. Planlegg, analyser og del resultater fra trening med avanserte data fra treningsklokka. Fang situasjonen med actionkamera, og gjenopplev Garmin-øyeblikket. En Garmin gir deg trygghet og sikkerhet på tur ut, og tur hjem – nyt turen!

Mer fra Garmin

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!