Fenix 6 Sapphire Titanium - ID: A062475

GarminFenix 6 Sapphire Titanium

Mer info

Mer om Fenix 6 Sapphire Titanium fra Garmin

Med disse robuste GPS-multisportsklokkene i fēnix-serien får du håndleddsbasert pulsmåling, pulsoksymetri, tempoveiledning, rutbare kart, musikk og mer.
Designet kvalitet
Et robust og sofistikert design med en 1,3" skjerm som alltid er på, og som er 18 % større enn tidligere fēnix-modeller. Den har en ramme i rustfritt stål eller belagt med diamantlignende karbon (DLC) og er testet i henhold til amerikanske militære standarder.

PacePro-funksjon
PacePro-funksjonen, som er den første i sitt slag, gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.

Strømstyring
Se hvordan ulike innstillinger og sensorer påvirker batterilevetiden til klokken, slik at du kan gjøre endringer som forlenger batteritiden underveis.

Ytelsesmålinger
Vis avanserte treningsmålinger som løpsdynamikk, varme- og høydejustert kondisjonsberegning, restitusjonsrådgiver og mye annet.

Aktivitetsprofiler
Bruk forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for terrengløping, svømming, løping, sykling, fotturer, roing, langrenn, alpint, golf og mer.

TopoActive Europe-kart og kart over skianlegg
Bruk TopoActive Europe kart for å finne frem på turene dine. Viser i tillegg kart for 2000 skianlegg over hele verden.

ClimbPro-funksjon
Bruk ClimbPro-funksjonen for å se sanntidsinformasjon om nåværende og kommende klatringer, inkludert stigning, distanse og høyde.

Golfbaner
Få tilgang til mer enn 41 000 golfbaner over hele verden, og se avstand til green, PlaysLike Distance-funksjonen med mer.

Detaljert navigasjon
Følg en rute eller løype ved hjelp av detaljerte anvisninger som viser deg hvor neste sving er.

Popularitetsruting
Angi en ønsket distanse, og få foreslåtte ruter som tar deg tilbake til startpunktet. Trendline™-popularitetsrutingen hjelper deg med å finne de beste lokale rutene.

Støtte for multi-GNSS
Få tilgang til flere globale nettverkssatellittsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for å spore i mer utfordrende miljøer enn med GPS alene.

ABC-sensorer
Naviger med ABC-sensorer, inkludert en høydemåler, et barometer som overvåker været og et 3-akset elektronisk kompass.

Sikkerhets- og sporingsfunksjoner
Gjør det enkelt å dele posisjonen din med utvalgte kontakter dersom du skulle trenge hjelp. Det kan gjøres manuelt eller automatisk med innebygd hendelsesregistrering.

Musikkapper
Lagre opptil 2000 sanger, eller få tilgang til forhåndslastede strømmeapper fra kompatible tjenester -som Spotify® og Deezer, og lytt til dem via hodetelefoner med Bluetooth®-teknologi.

Garmin Pay™
Betal på enkleste måte med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay, se hvilke banker som støtter Garmin Pay.

Smartvarsler
Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler rett på klokken når den er paret med en kompatibel enhet.

Pulsmåling på håndleddet
Forbedret optisk pulsteknologi måler intensiteten i treningsaktivitetene dine, i tillegg til pulsvariasjonen din for å beregne stressnivået ditt. Den sporer også under vann uten pulsmålerstropp.

Pulsoksymetersensor
En pulsoksymetersensor bruker lysstråler på håndleddet for å måle hvor godt kroppen din tar opp oksygen. Dette kan brukes til høydeakklimatisering og søvnovervåking.

Body Battery™-energimåling
Optimaliser kroppens energireserver ved hjelp av pulsvariasjon, stress, søvn og andre data, som måler når du er klar til å være aktiv eller når du bør hvile.

Connect IQ™
Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelt og få apper og widgeter fra Connect IQ.

Ekspedisjonsmodus
Reis gjerne på lange turer. Ekspedisjonsmodus gir deg bedre batterilevetid, ved å redusere frekvensen på GPS-sporing.

Batteri
Et oppladbart batteri gir opptil 14 dager batterilevetid i smartklokkemodus, 10 timer i GPS-modus og opptil 48 dager i batterisparemodus.
Egenskaper for Fenix 6 Sapphire Titanium:
Vann beskyttelse: 10 ATM
GPS: Ja
Høydemåler: Ja
Optisk pulsmåler: Ja
Fotsensor inkludert: Nei
Pulsbånd inkludert: Nei
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 47 x 47 x 14.70 mm
Vekt: 72 g
Garmin er verdensledende leverandør av brukervennlige GPS-navigasjonsprodukter. Hos Outnorth finner du et stort utvalg Garmin til frilufteventyr, jakt og sport. Finn veien i terrenget med håndholdte GPS-er eller klokker. Spor hunden med avanserte hundepeilere. Planlegg, analyser og del resultater fra trening med avanserte data fra treningsklokka. Fang situasjonen med actionkamera, og gjenopplev Garmin-øyeblikket. En Garmin gir deg trygghet og sikkerhet på tur ut, og tur hjem – nyt turen!

Mer fra Garmin

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!