27624

Fenix 6X Pro Solar - ID: A062471

GarminFenix 6X Pro Solar

Mer info

Mer om Fenix 6X Pro Solar fra Garmin

Fenix 6X Pro Solar er den første Garmin klokken med solcellelading. Du får også tempoveiledning, håndleddsbasert pulsmåling, pulsoksymetri, rutbare kart, musikk og mer.
DESIGNET KVALITET
Det robuste og sofistikerte designet har en skjerm på 1,4 tommer som er 36 % større enn tidligere fēnix-modeller. Den er testet i henhold til militære standarder for motstandsdyktighet mot varme, støt og vanninntrenging.

FØRSTEKLASSES MATERIALER
Tilpass utseendet etter livsstilen din ved å legge til en rekke ulike QuickFit-remmer til den eksklusive rammen belagt med diamantlignende karbon (DLC) eller titan

AKTIVITETSPROFILER
Bruk forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for terrengløping, svømming, løping, sykling, fotturer, roing, skisport, golf og mer.

SKIDATA
Denne profilen kan skille mellom opp- og nedstigning og viser spesifikk statistikk for begge deler.

ANIMERTE TRENINGSØKTER
Denne klokken har enkle, animerte treningsøkter for kondisjonstrening, styrketrening, yoga og pilates som du kan se på skjermen. Velg blant forhåndsinstallerte animerte treningsøkter, eller last ned flere fra nettsamfunnet Garmin Connect™.

STRØMSTYRING
Se hvordan ulike innstillinger og sensorer påvirker batterilevetiden til klokken, slik at du kan gjøre endringer som forlenger batteritiden underveis.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET
Forbedret optisk pulsteknologi1 måler intensiteten i treningsaktivitetene dine, i tillegg til pulsvariasjonen din Selv under vann.

BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING
Optimaliser kroppens energireserver ved hjelp av pulsvariasjon, stress, søvn og andre data, som måler når du er klar til å være aktiv eller når du bør hvile.

HYDRERINGSSPORING
Det er viktig for velværen din at du holder deg hydrert. Loggfør hvor mye vann du drikker hver dag for å holde deg hydrert, og se hvor konsekvent du er fra dag til dag.

YTELSESMÅLINGER
Vis avanserte treningsmålinger som løpsdynamikk1, varme- og høydejustert kondisjonsberegning, restitusjonsrådgiver og mye annet.

PACEPRO-FUNKSJON
En av de første i sitt slag PacePro-funksjonen gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.

GOLFBANER
Få tilgang til CourseView-fargekart over mer enn 41 000 golfbaner over hele verden, og få tilgang til målretting og PlaysLike Distance-funksjonen.

BATTERI MED SOLCELLELADING
Få opptil 21 dagers batterilevetid i smartklokkemodus med ytterligere tre dager med solcellelading3 og 15 timer i GPS-modus med musikk, samt en ekstra time med solcellelading3.

CLIMBPRO-FUNKSJON
Bruk ClimbPro-stigningsplanlegger for å se sanntidsinformasjon om nåværende og kommende klatringer, inkludert stigning, distanse og høyde i nedlastede løyper.

STØTTE FOR MULTI-GNSS
Få tilgang til flere globale nettverkssatellittsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for å spore i mer utfordrende miljøer enn med GPS alene.

ABC-SENSORER
Naviger med ABC-sensorer, inkludert en høydemåler, et barometer som overvåker været og et 3-akset elektronisk kompass.

PULSOKSYMETERSENSOR
En pulsoksymetersensor2 bruker lysstråler på håndleddet for å måle hvor godt kroppen din tar opp oksygen. Dette kan brukes til høydeakklimatisering og søvnovervåking.

RESPIRASJONSSPORING
Se hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover og under pusteøvelser og yogaaktiviteter.

EKSPEDISJONSMODUS
Reis gjerne på lange turer. Ekspedisjonsmodus gir deg bedre batterilevetid, ved å redusere frekvensen på GPS-sporing.

TOPOACTIVE EUROPE-KART OG KART OVER SKIANLEGG
Bruk TopoActive Europe-kart for å navigere trygt på turene dine. Vis løypenavn og vanskelighetsgrader for 2000 skianlegg over hele verden.

POPULARITETSRUTING
Angi en distanse du vil reise, og få anbefalte ruter som fører deg tilbake til startpunktet. Trendline™-popularitetsruting hjelper deg med å finne de beste lokale rutene.

DETALJERT NAVIGASJON
Følg en rute eller en løype med detaljerte anvisninger, som gir deg beskjed før neste sving kommer.

SMARTVARSLER
Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler rett på klokken når den er paret med en kompatibel enhet.

MUSIKKAPPER
Lagre opptil 2000 sanger, eller få tilgang til forhåndslastede strømmeapper fra kompatible tjenester -. som Spotify® og Deezer, og lytt til dem via hodetelefoner med Bluetooth®-teknologi.

GARMIN PAY
Betal på enkleste måte med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay, se hvilke banker som støtter Garmin Pay.

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
Gjør det enkelt å dele posisjonen din med utvalgte kontakter dersom du skulle trenge hjelp. Det kan gjøres manuelt eller automatisk med innebygd hendelsesregistrering5.

CONNECT IQ™
Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelt og få apper og widgeter fra Connect IQ-butikken.
Egenskaper for Fenix 6X Pro Solar:
GPS: Ja
Optisk pulsmåler: Ja
Pulsbånd inkludert: Nei
Garmin er verdensledende leverandør av brukervennlige GPS-navigasjonsprodukter. Hos Outnorth finner du et stort utvalg Garmin til frilufteventyr, jakt og sport. Finn veien i terrenget med håndholdte GPS-er eller klokker. Spor hunden med avanserte hundepeilere. Planlegg, analyser og del resultater fra trening med avanserte data fra treningsklokka. Fang situasjonen med actionkamera, og gjenopplev Garmin-øyeblikket. En Garmin gir deg trygghet og sikkerhet på tur ut, og tur hjem – nyt turen!

Mer fra Garmin

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!