Fenix 7s Sapphire Solar - ID: A131098

GarminFenix 7s Sapphire Solar

Mer info

Mer om Fenix 7s Sapphire Solar fra Garmin

Utfør alle mulige sports- eller utendørsaktiviteter med den robuste fēnix 7S Sapphire Solar GPS-multisportsklokken. Den er utformet for mindre håndledd, og den ripebestandige Power Sapphire™- linsen for solcellelading bruker solens energi til å forlenge batteritiden – det gir kraft til avanserte treningsfunksjoner, sportsapper, sensorer for overvåking av helse med mer.
INNEBYGDE SPORTSAPPER
Bruk forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for terreng- og baneløping, svømming, løping, sykling, fotturer, roing, skisport, golf, surfing, klatring innendørs med mer.


ALPINT
Hold deg oppdatert når du er ute i snøen. Denne forhåndslastede profilen hjelper til med å skille mellom skigåing og klatring. Den viser statistikk som er spesifikk for enten stigning eller nedstigning.


LANGRENNSSTATISTIKK
Når klokken er parkoblet med HRM-Pro™-pulsbeltet (selges separat), kan de gi deg informasjon om langrennsøktenes faktiske treningsbelastning.


FUNKSJONER FOR SURFEREN
Gjør deg klar til å surfe på et par bølger. fēnix klokken er kompatibel med Surfline Sessions™, som lager en video av hver bølge du surfer på foran et Surfline®-kamera4. Dermed kan du se dem senere med Surfline Sessions-abonnementet for å se hvordan det gikk.


MTB-DYNAMIKK
Spor detaljene på hver tur med terrengsykkelstatistikk, samt spesialmålinger av vanskelighetsgrad og flyt som vurderer hvor vanskelig løypen er, og hvor jevnt du kommer deg ned, slik at du får en poengsum du kan forsøke å forbedre neste gang.


HIIT-TRENINGSØKTER
Denne aktivitetsprofilen sporer de høyintensive intervalløktene dine, inkludert AMRAP, EMOM, Tabata og egendefinerte økter. Angi antall runder, trenings-/hvileintervaller og mer.


DAGLIGE FORESLÅTTE TRENINGSØKTER
Hvis du vil ha treningsveiledning som tar høyde for formen din, kan du få daglige løpe- og turanbefalinger basert på den gjeldende treningsbelastningen og treningsstatusen.


VISUELL LØPSBEREGNING
Basert på løpshistorikken og den generelle formen din, gir denne funksjonen deg et anslag over hva tempoet ditt kan være på distansen du vil løpe. Trenddata viser hvordan treningen din har innvirkning over tid.


PACEPRO™-TEKNOLOGI
PacePro-funksjonen, som er den første i sitt slag, gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.


CLIMBPRO-FUNKSJON
Bruk ClimbPro-klatreplanleggeren for å se sanntidsinformasjon i nedlastede løyper om nåværende og kommende klatringer, inkludert stigning, distanse og høyde samt nedstigning og flate partier.


YTELSESMÅLINGER
Vis avansert treningsstatistikk som løpsdynamikk, varme- og høydejustert VO2 max, justering for terrengløp, restitusjonsrådgiver og mye annet.


UTHOLDENHET I SANNTID
Bruk disse dataene om utholdenhet til å spore og administrere anstrengelsene dine – og unngå å bli overanstrengt på starten av løpe- eller sykkelturen.


RESTITUSJONSRÅDGIVER
Etter hver treningsøkt gir restitusjonstid deg beskjed når du er klar for en ny, hard treningsøkt. Det tar til og med høyde for treningsintensitet og faktorer som stress, daglig aktivitet og søvn.


STØTTE FOR MULTI-GNSS
Få tilgang til flere globale nettverkssatellittsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for å spore i mer utfordrende miljøer enn med GPS alene.


STØTTE FOR MULTIBÅNDSFREKVENS
Med Sapphire-versjonen får du overlegen nøyaktighet ved hjelp av teknologi som tidligere bare var tilgjengelig for militæret. Få tilgang til flere frekvenser som sendes av navigasjonssatellitter, for å få bedre posisjonsnøyaktighet i områder der GNSS-signaler reflekteres, er svake eller vanligvis ikke trenger inn.


ABC-SENSORER
Naviger rundt neste løype med ABC-sensorer, inkludert en høydemåler for høydedata, et barometer som overvåker været og et elektronisk 3-akset kompass.


KART OVER GOLFBANER
Med CourseView-kart for mer enn 42 000 internasjonale golfbaner, og PlaysLike Distance-funksjonen, ser du enkelt avstander på banen.


SKIVIEW™-KART
Kjør ned bakken med forhåndslastede SkiView-kart, og se navn og vanskelighetsgrad på løypene i mer enn 2 000 skianlegg over hele verden verden over.


INNHOLDSRIKE TOPOACTIVE KART
Forhåndslastede Topoactive Kart fra hele verden for å holde deg på sporet. Bruk den innebygde Wi-Fi®-tilkoblingen for enkelt å oppdatere kart og programvare uten å bruke en datamaskin.


LENGER FREMME
Få oversiktlig informasjon om utvalgte POI-sjekkpunkter lenger fremme. Se ytelsesstatistikk, mellomtider og avstand/høyde – pluss et sammendrag av kommende viktige løypepunkter.


STRØMSTYRING
Se hvordan ulike innstillinger og sensorer påvirker batterilevetiden til klokken, slik at du kan gjøre endringer som forlenger batteritiden underveis.


PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET
Se pulsvariasjon og få varsler om pulsen din er for høy eller lav når du hviler. Finn ut hvor hardt hjertet ditt jobber i løpet av aktiviteter, selv under vann.


PULSOKSIMETERSENSOR
En pulsoksymetrisensor brukes for å måle hvor godt kroppen din tar opp oksygen. Dette kan brukes til høydeakklimatisering og søvnovervåking.


SØVNPOENG OG AVANSERT SØVNOVERVÅKNING
Få fullstendig oversikt over søvnstadiene dine – både lette, dype og REM. Se alt på en dedikert widget – inkludert søvnpoengsum og innsikt.


BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING
Optimaliser kroppens energireserver ved hjelp av pulsvariasjoner, stress, søvn og andre data som måler når du er klar til å være aktiv, eller når du må hvile.


RESPIRASJONSSPORING
Se hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover og under pusteøvelser og yogaaktiviteter.


HEALTH SNAPSHOT™-FUNKSJON
Loggfør en to minutter lang økt for å måle viktig statistikk som puls1, pulsvariasjon, pulsoksymetri2, respirasjon og stress. Del deretter denne statistikken ved å generere en rapport via Garmin Connect™-appen på en kompatibel smarttelefon.


MENSTRUASJONSSPORING
Bruk Garmin Connect™-appen til å spore menstruasjonsyklus eller svangerskapskalender. Loggfør symptomer, få trenings- og ernæringsråd med mer. Du kan til og med få detaljer på håndleddet med Menstrual Cycle Tracking-widgeten og Pregnancy Tracking app.


HYDRERINGSSPORING
Loggfør det daglige væskeinntaket som en påminnelse om å holde deg hydrert. Når det automatiske målet er aktivert, ser du til og med beregnet svettetap etter en aktivitet, og målet ditt justeres i forhold til dette.


SMARTVARSLER
Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en kompatibel enhet.


MUSIKKAPPER
Last ned sanger og spillelister fra Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-kontoene dine (kan kreve abonnement). Bruk trådløse hodetelefoner (selges separat) for å lytte uten telefon.


KONTAKTLØSE BETALINGER MED GARMIN PAY™
Gå lekende lett forbi køer med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay. Finn banker som støtter funksjonaliteten her.


SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
Når klokken og telefonen din er parkoblet, kan sanntidsposisjonen din sendes til kontaktene dine manuelt eller – under utvalgte utendørsaktiviteter – automatisk med den innebygde hendelsesregistreringen.


CONNECT IQ™-BUTIKK
Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelter og få apper og widgets fra Connect IQ-butikken på en kompatibel smarttelefon.

Egenskaper for Fenix 7s Sapphire Solar:
Vann beskyttelse: 10 ATM
Håndleddsomkrets: 194 mm
Oppladbare batterier: Ja
GPS: Ja
Høydemåler: Ja
Optisk pulsmåler: Ja
Pulsbånd inkludert: Nei
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 42 x 42 x 14.1 mm
Vekt: 58 g
Garmin er verdensledende leverandør av brukervennlige GPS-navigasjonsprodukter. Hos Outnorth finner du et stort utvalg Garmin til frilufteventyr, jakt og sport. Finn veien i terrenget med håndholdte GPS-er eller klokker. Spor hunden med avanserte hundepeilere. Planlegg, analyser og del resultater fra trening med avanserte data fra treningsklokka. Fang situasjonen med actionkamera, og gjenopplev Garmin-øyeblikket. En Garmin gir deg trygghet og sikkerhet på tur ut, og tur hjem – nyt turen!

Mer fra Garmin

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!