FootPod - ID: A007877

GarminFootPod

Mer info

Mer om FootPod fra Garmin

Garmin FotPod gir deg muligheten til å måle avstand og kadens (tråkkfrekvens), enten du er innendørs, på tredemølle eller utendørs. Gir også den enklere klokken FR70 mulighet til å måle tråkkfrekvens og avstand, selv om den ikke har GPS. Liten og fleksibel sensor som du fester til skolissene eller i det lille rommet i sålen som finnes i en del sko. Et lite utskiftbart klokkebatteri gir strøm, og det holder ca et år for en normal utøver.

I motsetning til enklere skrittellere bruker Footpod avansert MEMSsensor-teknologi for å analysere bevegelser. Teknologien registrerer i henhold til Garmin variasjoner i skritt og når en 98% nøyaktighet i fart og avstand.

Kompatibel med følgende enheter:

ANT + adapter for iPhone
D2
Fenix
Forerunner 210, 220, 305, 310 XT, 405, CX 405, 410, 610, 620, 910 XT
FR60, FR70
Garmin Fit
Tactix
Garmin er verdensledende leverandør av brukervennlige GPS-navigasjonsprodukter. Hos Outnorth finner du et stort utvalg Garmin til frilufteventyr, jakt og sport. Finn veien i terrenget med håndholdte GPS-er eller klokker. Spor hunden med avanserte hundepeilere. Planlegg, analyser og del resultater fra trening med avanserte data fra treningsklokka. Fang situasjonen med actionkamera, og gjenopplev Garmin-øyeblikket. En Garmin gir deg trygghet og sikkerhet på tur ut, og tur hjem – nyt turen!

Mer fra Garmin

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!