27624

Forerunner 245 Music - ID: A057389

GarminForerunner 245 Music

Mer info

Mer om Forerunner 245 Music fra Garmin

Du løper. Denne GPS-smartklokken tenker. Den blir til og med kjent med deg, mil etter mil og sang etter sang.
ET DESIGN MED LAVT VOLUM
Den er elegant og lett og passer perfekt til løping og daglig bruk.

DISSE MATERIALENE ER KLARE FOR Å LØPE
Med en svettesikker silikonrem og holdbart Corning® Gorilla® Glass 3 håndterer Forerunner 245 Music det som måtte ligge foran deg.

GARMIN COACH
Disse adaptive treningsprogrammene gir deg veiledning fra trenere og kostnadsfrie treningsprogrammer som tilpasser seg deg og målene dine. Treningsøkter synkroniseres rett til klokken.

INNEBYGDE SPORTSAPPER
Endre treningsrutiner med aktivitetsprofiler for sykling, bassengsvømming, innendørsroing, ellipsetrening, trappegåing med mer.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET
Klokken måler pulsen din kontinuerlig3 og varsler deg dersom den er for høy eller for lav når du hviler. Den hjelper deg også med å måle innsatsen din under aktiviteter. Selv under vann.

INNEBYGD GPS
Spor stedene du løper på, og få nøyaktig statistikk om blant annet distanse, hastighet og intervaller.

LØPSDYNAMIKK
Når Forerunner 245 brukes sammen med et kompatibelt tilbehør, måler den viktig løpsstatistikk som skrittfrekvens, skrittlengde, tid med bakkekontakt, balanse og mye annet.

KONDISJONSBEREGNING
Tren smartere med kondisjonsberegning,, en indikator på hvordan du kan forvente å yte. Denne målingen tar også endringer i ytelse som kan skyldes varme eller høyde, med i betraktningen.

PULSOKSYMETERSENSOR
Denne håndleddsbaserte sensoren beregner oksygenmetningen4 i blodet ditt. Dette hjelper deg med å forstå hvor godt kroppen absorberer oksygen, spesielt når du sover.

TRENINGSSTATUS
Denne målingen evaluerer treningshistorikk og prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du trener på en produktiv måte, for eksempel om du er på en formtopp eller om du trener for hardt.

TRENINGSEFFEKT
Se hvordan treningsøktene dine påvirker utviklingen av utholdenhet, hastighet og styrke med tilbakemeldinger om aerob og anaerob treningseffekt .

TRENINGSBELASTNING
TRENINGSBELASTNING
Denne statistikken måler treningsvolumet de syv siste dagene og sammenligner det med de optimale tallene for ditt formnivå og din nylige treningshistorikk.

BATTERILEVETID
Løp så langt du kan, med en klokke som har nok batteri til å holde følge med deg. Du får opptil 7 dagers batterilevetid i smartklokkemodus og opptil 6 timer i GPS-modus med musikk.

BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING
Spor kroppens energinivåer, slik at du kan finne de beste tidspunktene for aktivitet og hvile.

MENSTRUASJONSSPORING
Spor informasjon om menstruasjonssyklus, loggfør fysiske og følelsesmessige symptomer, og merk deg vanlige eller uvanlige syklusendringer eller syklusendringer til overgangsalder for å forstå kroppen din bedre.

MUSIKK PÅ HÅNDLEDDET
Synkroniser spillelistene dine fra utvalgte musikkstrømmetjenester5 til klokken. Lagre opptil 500 sanger på Forerunner 245 Music.

SMARTVARSLER
Motta e-post, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
Hvis du føler deg utrygg, eller hvis klokken registrerer at det har oppstått en hendelse, sender funksjoner for assistanse og hendelsesregistrering2 posisjonen din til nødkontakter.

CONNECT IQ™-BUTIKK
Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelt og få apper og widgeter fra Connect IQ-butikken.

KAN SYNKRONISERES MED GARMIN CONNECT™
Last opp aktivitetene dine til Garmin Connect- appen for å komme i kontakt med et aktivt nettsamfunn der folk på farten kan koble seg til og konkurrere – og til og med dele triumfene sine på sosiale medier.

Egenskaper for Forerunner 245 Music:
Vann beskyttelse: 5 ATM
Batteritid: 168 h
GPS: Ja
Optisk pulsmåler: Ja
Pulsbånd inkludert: Nei
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 42,3 x 42,3 x 12,2 mm
Vekt: 38,5 g
Garmin er verdensledende leverandør av brukervennlige GPS-navigasjonsprodukter. Hos Outnorth finner du et stort utvalg Garmin til frilufteventyr, jakt og sport. Finn veien i terrenget med håndholdte GPS-er eller klokker. Spor hunden med avanserte hundepeilere. Planlegg, analyser og del resultater fra trening med avanserte data fra treningsklokka. Fang situasjonen med actionkamera, og gjenopplev Garmin-øyeblikket. En Garmin gir deg trygghet og sikkerhet på tur ut, og tur hjem – nyt turen!

Mer fra Garmin

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!