Garmin Actionkamera - Nå kan du endelig fange eventyrene dine live med et actionkamera fra Garmin. Unngå uklare bilder og dårlig kvalitet, med et actionkamera går du ikke glipp av et eneste minutt! Sykle nedover i terrenget med et kamera festet på hjelmen, vennene dine kommer til å holde pusten når de får være med nedover. En del kameraer kan filme med like god kvalitet på land som i vann, ta det med på undervannseventyr og oppdag en helt ny verden under overflaten.
Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Nå kan du endelig fange eventyrene dine live med et actionkamera fra Garmin. Unngå uklare bilder og dårlig kvalitet, med et actionkamera går du ikke glipp av et eneste minutt! Sykle nedover i terrenget med et kamera festet på hjelmen, vennene dine kommer til å holde pusten når de får være med nedover. En del kameraer kan filme med like god kvalitet på land som i vann, ta det med på undervannseventyr og oppdag en helt ny verden under overflaten.

Film alle eventyrene dine

Det er konstatert at stadig flere velger bort tradisjonelle kameraer når de skal begi seg ut på ferieeventyr ettersom kvaliteten og prestasjonen ikke møter nåtidens krav. Det mest populære alternativet i dag er actionkameraet som takler tøffe forhold og filmer tross høy fart, høyde eller aktivitet. Garmins actionkameraer har flere smarte egenskaper som gjør denne typen kamera unik. Skal du dykke, kan du velge et kamera som kan filme under vann. De er ofte utstyrte med GPS slik at du kan følge med hvor dypt, langt eller raskt du filmer, med GPS-sensorer sporer du bevegelsene dine i sanntid. Kameraet har en åpen mikrofon for krystallklar lyd, også under vann. Actionkameraer er ofte små og robuste, til og med så lite at du kan feste det på for eksempel sykkelhjelmen eller brystet.

Flott og kompakt kamera fra Garmin

Actionkamera fra Garmin er ikke bare kraftfull, smart og praktisk, det har dessuten et pent design. Velg et kamera som passer din personlige smak og som kan fange dine fartsfylte aktiviteter på riktig måte. Her finner du dessuten smart tilbehør til ditt nye kamera, alt for å forbedre bruksområdene.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!