Garmin GPS - Blant Garmins utvalg finner du GPS-verktøy for ulike aktiviteter og formål. Du kan stole på at Garmins GPS er av høy kvalitet og hjelper deg med å holde rett kurs uansett friluftsaktivitet. Unngå omveier og planlegg ruten din i forveien med smarte GPS-verktøy. Velg blant ulike modeller avhengig av aktivitet og behov.

Garmin GPS

(7 varer)

En GPS for enhver anledning

Hos Outnorth finner du flere typer Garmin GPS-verktøy for ulike formål. Skal du og hunden din ut i naturen og jakte, så er en sporingsenhet til hunden din å foretrekke. Kjøp en håndholdt GPS til deg selv og spor hunden enkelt og raskt. Hundesporingsenheter finnes for både store og små hunder og underletter deres felles prestasjon. Blant sortimentet finner du litt kraftigere GPS-verktøy, men også enklere varianter. Liker du å gå på tur, sykle eller fiske, kan du investere i en håndholdt GPS med kompass og forhåndsopplastede kart som hjelper deg med å navigere og velge riktig vei. Med en GPS fra Garmin slipper du kart og andre tidkrevende og knotete redskaper. Elsker du å bedrive sport utendørs kan du velge en GPS-klokke med avanserte funksjoner som løpsdynamikk, sporing i sanntid og smarte påminnelser.

Velg en GPS som passer dine eventy


Vi har samlet et variert sortiment av GPS-verktøy hos Outnorth og det kan være vanskelig å vite hvilken modell som passer dine aktiviteter best. Ta deg tid til å kikke gjennom Garmins utvalg, hver modell har en grundig produktbeskrivelse som forteller deg hvilke unike funksjoner det verktøyet har. Vi håper du finner rett GPS blant Garmins utvalg og ønsker deg lykke til på eventyret!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!