Garmin Jakt - Hunder er utstyrte med utrolige lukte-, hørsels- og smakssanser. Opprinnelig levde hundedyrene ville, som ulver, sjakaler og rever, og de hadde en unik evne til å tilpasse seg livet i villmarken. Hunder valgte å nærme seg mennesket da de innså at de enkelt kunne finne og stjele føde fra dem. Da mennesket tok ulveunger og gjorde dem tamme, ble de dyrenes nye flokkledere. De tamme hundene ble brukt til å passe på buskapen og hjelpe til ved jakt. I dag anser mange at hunden er menneskets beste venn, en trofast kamerat og et hyggelig selskap. Ettersom hunder stammer fra villmarken, er de perfekte å ha med ut på eventyr i villmarken.

Garmin Jakt

(10 varer)

Spore og jakte

De fleste hunder kan spore. Noen sporer bedre enn andre, men man pleier å si at øvelse gir ferdighet. Enkelte hunder er avlet frem med jaktinstinkt, og uansett kvalitet på hunden din, er den et godt selskap i skog og mark. Hos Outnorth har vi samlet et godt utvalgt sortiment fra Garmin for å gjøre turen deres lettere sammen.

Et produkt som du finner i sortimentet fra Garmin, er Alpha 100/T5. En pakke med GPS-utstyr for deg og hunden din. Ved hjelp av Alpha kan du spore hunden fra en avstand på opp til 14,5 kilometer. Du får til og med vite hundens nøyaktige posisjon med 2,5 sekunders mellomrom. Har du prøvd dette verktøyet, vet du hvor uvurderlig det er for at du og hunden din skal prestere maksimalt sammen.


Gjør turene dine lettere med din firbeinte venn

Takket være at Garmin T5 GPS er utstyrt med LED-signallamper, kan du se hvor hunden befinner seg om natten. Lyset vises på opp til 100 meters avstand. Den er dessuten robust og vannbestandig ned til 10 meters dyp, og takler de fleste forholdene som hunden din skulle befinne seg i. T5 sitter fast på en halsbåndreim, og om du skulle ville bytte ut reimen dersom den blir slitt, finner du flere forskjellige varianter å kjøpe separat hos Outnorth.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!