Garmin Klokker - Garmins klokker og aktivitetsarmbånd er til for at du skal holde oversikt over treningsresultatet ditt og forbedre treningsprestasjonen din. Tanken er at Garmin-klokken skal bli en grunnleggende del av livet, være anvendelig og av høyeste kvalitet. I sortimentet finner du smarte klokker for både herre og dame.

Garmin Klokker

(54 varer)

Rett klokke for dine formål


Velg din aktivitetsklokke etter personlige mål og krav. Garmin har både enkle og avanserte modeller i sortimentet, de mer avanserte modellene har flere funksjoner for å hjelpe deg med å prestere på topp. En avansert Garmin-klokke kan blant annet kobles opp mot telefonen din for å vise SMS, e-post og andre beskjeder. Den kan hjelpe deg med å navigere ved hjelp av innebygd kart og GPS, telle skritt med skritteller, hjelpe deg med å analysere registrert data fra treningsøkter, med mer. Disse funksjonene passer deg som trener på et seriøst nivå eller for deg som er en teknikknerd. Vil du ha en enklere medhjelper i hverdagen, anbefaler vi et aktivitetsarmbånd – en enklere klokke som påminner om bevegelse når du er for stillesittende, viser skritt, avstand og kalorier, med mer. En perfekt medhjelper når du vil bli mer konsekvent med treningen og aktiviteten din.

Flott og smart klokke


Klokkene fra Garmin er både flotte og smarte. Når du har brukt en aktivitetsklokke eller et aktivitetsarmbånd én gang vil du forstå hvorfor de er så populære. Gjør det enkelt å holde oversikt over treningen din, resultater og forbedringer med en aktivitetsklokke som enkelt festes rundt håndleddet ditt. Her finner du flere modeller i ulike stiler – velg den som speiler din personlighet best. Det har aldri vært enklere å forbedre treningen og helsen din!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!