27624

HRM-Pro™ - ID: A081392

GarminHRM-Pro™

Mer info

Mer om HRM-Pro™ fra Garmin

Dette premium pulsbeltet sporer løpeturer, svømmeøkter og mye annet. Beltet overfører pulsdata i sanntid via en ANT+®-tilkobling med Bluetooth® Low Energy-teknologi, noe som gir deg flere treningsalternativer. Se pulsdata som overføres til Garmin-enheten, i treningsapper som Zwift, og til og med på kompatible treningsapparater på treningsstudioet.
Egenskaper for HRM-Pro™:
Integrert batteri: Nei
Vekt per batteri: 2,9 g
Batterimodell: CR2032
Oppladbare batterier: Nei
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 29,4 x 51,4 x 8,5 mm
Vekt: 59 g
Antall batterier: 1 stk
Batterier inkludert: Ja
Garmin er verdensledende leverandør av brukervennlige GPS-navigasjonsprodukter. Hos Outnorth finner du et stort utvalg Garmin til frilufteventyr, jakt og sport. Finn veien i terrenget med håndholdte GPS-er eller klokker. Spor hunden med avanserte hundepeilere. Planlegg, analyser og del resultater fra trening med avanserte data fra treningsklokka. Fang situasjonen med actionkamera, og gjenopplev Garmin-øyeblikket. En Garmin gir deg trygghet og sikkerhet på tur ut, og tur hjem – nyt turen!

Mer fra Garmin

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!