Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

27624

Venu 2 Plus - ID: A131101

GarminVenu 2 Plus

Mer info

Mer om Venu 2 Plus fra Garmin

Venu 2 Plus fra Garmin er en treningsklokke som passer til løpeturen.

HEALTH SNAPSHOT™-FUNKSJON
Loggfør en to minutter lang økt for å måle viktig statistikk som puls, pulsvariasjon, pulsoksymetri, respirasjon og stress. Del deretter denne statistikken ved å generere en rapport via Garmin Connect™-appen på en kompatibel smarttelefon.


BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING
Spor kroppens energinivåer, slik at du kan finne de beste tidspunktene for aktivitet og hvile.


PULSOKSIMETERSENSOR
Bruk pulsoksymetrisensoren til å sjekke oksygenmetningen i blodet ditt på et hvilket som helst tidspunkt i løpet av dagen, eller mens du sover, for å finne ut av hvor godt kroppen din absorberer oksygen.


STRESSMÅLING
Finn ut om du har en rolig, balansert eller stressende dag. Påminnelser om avslapning vil be deg om å ta en kort pusteøvelse når klokken registrerer at du er stresset.


MENSTRUASJONSSPORING
Bruk Garmin Connect-appen til å spore menstruasjonssyklusen eller svangerskapet. Loggfør symptomer, få trenings- og ernæringsråd med mer. Du kan også se og loggføre detaljer på håndleddet med Women’s Health Tracking-appen.


HYDRERINGSSPORING
Loggfør det daglige væskeinntaket ditt som en påminnelse om å holde deg hydrert. Du kan til og med sette deg et automatisk hydreringsmål som justerer seg basert på hvor mye du svetter under aktiviteter.


RESPIRASJONSSPORING
Se hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover, under pusteøvelser og yogaaktiviteter eller under en Health Snapshot økt.


SØVNPOENG OG AVANSERT SØVNOVERVÅKNING
Få poeng for søvnkvaliteten din og innsikt i hvordan du kan sove bedre. Få oversikt over de ulike søvnfasene, samt puls, stress, pulsoksymetri3 og respirasjon.


PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET
Klokken måler pulsen din kontinuerlig og varsler deg om den er for høy eller for lav når du hviler. Den hjelper deg også med å måle innsatsen din under aktiviteter – selv når du svømmer.


PUSTETEKNIKKER
Når du vil slappe av eller fokusere, kan du starte en pusteaktivitet. Klokken sporer stress og respirasjon slik at du får en bedre forståelse av hvordan du puster.


KONDISJONSALDER
Denne funksjonen bruker kronologisk alder, ukentlig intens aktivitet, hvilepuls og BMI eller kroppsfettprosent til å estimere om kroppen din er yngre eller eldre enn deg. Du kan også få råd om hvordan du reduserer kondisjonsalderen din.


ANIMERTE TRENINGSØKTER PÅ SKJERMEN
Enkle, animerte treningsøkter for kondisjonstrening, styrketrening, yoga, pilates og intervalltrening med høy intensitet (HIIT) er forhåndslastet på klokken, og du kan laste ned flere fra Garmin Connect-appen.


INNEBYGDE SPORTSAPPER
Spor alle måtene du beveger deg på, med mer enn 25 forhåndslastede GPS- og innendørssportsapper, inkludert for gåturer, løping, sykling, bassengsvømming, golf og mye annet.


AVANSERT STYRKETRENING
Denne detaljerte aktivitetsprofilen gir deg de personlige rekordene dine for skalering og styrke rett på håndleddet, samt grafikk som viser hvilke muskelgrupper du har trent.


HIIT-TRENINGSØKTER
Bruk denne nye aktivitetsprofilen med ulike tidtakere til å spore HIIT-treningsøktene dine, inkludert AMRAP, EMOM, Tabata og egendefinert. Angi antall runder, trenings-/hvileintervaller og mer.


OPPRETT TRENINGSØKTER
Velg blant mer enn 1 600 øvelser for å sette sammen dine egne treningsøkter i Garmin Connect-appen, og last dem deretter ned til klokken.


GARMIN COACH
Få en gratis, personlig løpetrener på håndleddet som hjelper deg med å trene til din neste 5 km, 10 km eller halvmaraton.


INTENSITETSMINUTTER
Vi har oppdatert funksjonen for intensitetsminutter for å gi deg bedre innsikt i når på dagen og i hvilken aktivitet du oppnådde dem. Du kan til og med vise dem som et datafelt under tidsstyrte aktiviteter.SMARTVARSLER
Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler rett på klokken når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon. Send raskt forhåndsskrevne svar på tekstmeldinger hvis du har en Android™-telefon, eller svar med stemmen din.


MUSIKK
Last ned sanger og spillelister fra Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-kontoene dine (kan kreve abonnement). Bruk trådløse hodetelefoner for å lytte uten telefonen.


SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
Hvis du noen gang trenger hjelp, kan du enkelt dele en melding med sanntidsposisjonen din med forhåndsvalgte kontakter når klokken og en kompatibel smarttelefon er parkoblet5. Du kan til og med utpeke en nødkontakt som klokken kan ringe, for eksempel de lokale nødtjenestene.


KONTAKTLØSE BETALINGER MED GARMIN PAY™
Gå lekende lett forbi køer og utvalgte offentlige transportsystemer med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay. Les mer om hvilke banker som støtter Garmin Pay her.


CONNECT IQ™-BUTIKK
Legg til urskiver, datafelter og apper på en parkoblet klokke fra Connect IQ Store-appen lastet ned på en kompatibel smarttelefon.


SYNKRONISER MED GARMIN CONNECT
Se helse- og treningsinformasjon på ett sted i Garmin Connect-appen. Få også tilgang til et aktivt fellesskap på nett der folk på farten kan komme i kontakt med andre, konkurrere og dele.BATTERILEVETID MED RASK OPPLADING
Få en uavbrutt oversikt over helsen din med opptil 9 dager i smartklokkemodus, opptil 24 timer i GPS-modus og opptil 8 timer i GPS-modus med musikk. Ti minutters lading gir opptil 1 dag batterilevetid i smartklokkemodus eller 1 time batterilevetid i GPS-modus med musikk.


MODUS FOR BATTERISPARING
Få enda mer ut av smartklokken din ved å slå denne innstillingen av og på for å maksimere batterilevetiden.


VANNTETTHET
Denne klokken er vanntett ned til 5 ATM noe som gjør den perfekt til en svømmetur, i dusjen eller en spadag.
Egenskaper for Venu 2 Plus:
Batteritid: 216 h
Oppladbare batterier: Ja
GPS: Ja
Optisk pulsmåler: Ja
Pulsbånd inkludert: Nei
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 43.6 x 43.6 x 12.6 mm
Vekt: 51 g
Garmin er verdensledende leverandør av brukervennlige GPS-navigasjonsprodukter. Hos Outnorth finner du et stort utvalg Garmin til frilufteventyr, jakt og sport. Finn veien i terrenget med håndholdte GPS-er eller klokker. Spor hunden med avanserte hundepeilere. Planlegg, analyser og del resultater fra trening med avanserte data fra treningsklokka. Fang situasjonen med actionkamera, og gjenopplev Garmin-øyeblikket. En Garmin gir deg trygghet og sikkerhet på tur ut, og tur hjem – nyt turen!

Mer fra Garmin

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!