Vivomove HR Sport - ID: A045171

GarminVivomove HR Sport

Mer info

Mer om Vivomove HR Sport fra Garmin

vívomove HR er en moteriktig og stilig hybridsmartklokke med en diskré berøringsskjerm. Presisjonsvisere viser tiden og flyttes dynamisk unna når du sveiper gjennom meldinger, puls med mer. Klokken teller antall skritt og kalorier samtidig som den overvåker helsen din, inkludert stressmåling hele døgnet.
 • Pulsmåling hele døgnet med Elevate™-teknologi for pulsmåling på håndleddet
 • Helseovervåkingsverktøy, for eksempel stressmåling hele døgnet og en avslappingstidtaker, hjelper deg med å håndtere stress
 • Verktøy for å måle kondisjon, for eksempel maksimalt oksygenopptak og kondisjonsalder
 • Viser antall skritt, kalorier, avstand, puls og intensitetsminutter
 • Hold deg tilkoblet med smartfunksjoner, for eksempel automatiske opplastinger, smartvarsler, musikkontroller med mer
 • Batteritid: opptil 5 dager i smartmodus; opptil 2 uker i klokkemodus
Hybridsmartklokke
 • Du får det beste fra to verdener med denne kombinasjonen av en tikkende klokke, berøringsskjerm og diskré skjerm. Den smarte skjermen vises bare når du vrir håndleddet raskt for å se på klokken. Urviserne flyttes også unna dynamisk når du bruker berøringsskjermen, og flyttes deretter tilbake til riktig klokkeslett når du er ferdig.

Mote møter puls
 • Du trenger ikke å ofre moteriktig stil for funksjonalitet ettersom denne sofistikerte klokken overvåker pulsen fra håndleddet. I tillegg til å telle skritt og overvåke søvn, bruker vívomove HR pulsen din til å formidle informasjon om forbrente kalorier og kvantifisere intensiteten1 i treningsaktivitetene dine.

Stressmåling
 • Du vil mest sannsynlig oppleve å være stresset en eller annen gang i løpet av dagen, men hvor mye? Fordi vívomove HR-smartklokken måler stressnivået ditt hele døgnet, kan du nå vite hvor rolig eller stressende dagen din er. Hvis stressnivået øker i løpet av dagen, vet du at det er på tide å ta en pause og kanskje forhindre hodepine eller lindre andre fysiske symptomer. Bruk avslappingstidtakeren til å utføre en pusteøvelse for å senke stressnivået.

Treningsovervåking
 • vívomove HR er designet til å se flott ut og til å hjelpe deg til å føle deg bra. Denne klokken har kondisjonsovervåkingsverktøy som gir deg en bedre oversikt over kondisjonsnivåene dine. Takket være pulsovervåking på håndleddet kan du se en beregning av maksimalt oksygenopptak. Klokken kan også måle kondisjonsalderen din, som du kan senke ved hjelp av hardt arbeid og regelmessig trening over tid.

Smart og sofistikert
 • Gå aldri glipp av en melding eller et varsel, takket være smartvarsler som vises på den digitale skjermen. Dataene for sporing av kondisjon og helse blir automatisk lastet opp til det gratis Garmin Connect™-nettsamfunnet. Du kan til og med kontrollere musikk fra klokken.

Move IQ™-funksjon
 • Du trenger ikke å starte og stoppe aktivitetstidtakeren hver gang du begynner på en gangaktivitet. HR-smartklokken fra vívomove starter gangaktivitetene dine automatisk, og senere kan du gå gjennom dine daglige aktiviteter i Garmin Connect.

Del og konkurrer
 • Synkronisering av aktivitetene dine til Garmin Connect kan brukes til mer enn bare lagring av informasjon. Garmin Connect er et livlig Internett-samfunn hvor aktive personer kan komme i kontakt med hverandre og konkurrere ved å bli med på utfordringer, oppmuntre hverandre til å lykkes og til og med dele triumfer via sosiale medier. Garmin Connect er gratis og tilgjengelig på nettet eller på smarttelefonen via Garmin Connect™-mobilappen.
Egenskaper for Vivomove HR Sport:
Armbandslängd: 122–188 mm
Vann beskyttelse: 5 ATM
Batteritid: 336 h
Oppladbare batterier: Ja
GPS: Nei
Høydemåler: Ja
Optisk pulsmåler: Ja
Fotsensor inkludert: Nei
Pulsbånd inkludert: Nei
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 43 x 43 x 11,6 mm
Vekt: 40,8 g
Garmin er verdensledende leverandør av brukervennlige GPS-navigasjonsprodukter. Hos Outnorth finner du et stort utvalg Garmin til frilufteventyr, jakt og sport. Finn veien i terrenget med håndholdte GPS-er eller klokker. Spor hunden med avanserte hundepeilere. Planlegg, analyser og del resultater fra trening med avanserte data fra treningsklokka. Fang situasjonen med actionkamera, og gjenopplev Garmin-øyeblikket. En Garmin gir deg trygghet og sikkerhet på tur ut, og tur hjem – nyt turen!

Mer fra Garmin

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!