Background nature 380

Vi er dessverre utsolgt for varemerket du søkte etter.

Kanskje noen av produktene nedenfor kan passe deg? Ellers så anbefaler vi at du bruker søkefunksjonen for å finne det du vil ha.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

En skifelle er en vital del av utstyret når du skal på tur. Skifeller fra Gecko fester seg på skiene dine selv om de er litt fuktige, stivner ikke i minusgrader og er enkle å rengjøre.

Skifellens funksjon

Med skifellen under skiene tar du deg enkelt oppover en snødekt bakke, for å så enkelt renne nedfor bakken igjen. Den ene siden på fellen er dekket med klister og fester mot skiens beslag. Den andre siden av fellen er dekket av pelsfibre. Disse pelsfibrene er som en strihårete hund. Klapper du med hårene, er pelsen glatt og myk, drar du mot hårene gir pelsen motstand og blir hard. Det er det samme prinsippet som gjelder for skifeller. Renner du i nedforbakke stryker du hårene medhårs, og skiene får god glid. Tråkker du i oppoverbakke, gir hårene deg godt feste.

Skifeller fra Gecko

Skifellene fra Gecko er av høy kvalitet, og vi kan varmt anbefale disse for beste mulige opplevelse i skisporet. Fellene fra Gecko er patenterte med silikon, noe som resulterer i sterkt feste på glatte overflater, med andre ord skiene dine. En børste av 100 prosent mohair gir fellene optimal gli. De stivner ikke i minusgrader, setter seg ikke fast i seg selv og er lette å skylle om de blir skitne. Festene for skinnets bakdel samt pakkepose følger med.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!