Gibbon Slacklines

-
Å gå på line har tiltalt sirkusartister og galninger siden tidenes morgen, men det kan faktisk også være en god treningsform som ikke trenger å foregå mer enn noen centimeter over bakken. Spenn opp din slackline et lite stykke over bakken mellom to trær og begynn å øve. Hos Outnorth finner du slacklines fra det tyske merket Gibbon som passer for både nybegynnere, barn og for den med mer avansert kunnskap som liker hopp og triks.

Gibbon Slacklines

(12 varer)

Trening med Gibbon Slacklines


Når kroppen forsøker å holde balansen aktiveres en mengde ulike muskler i kroppen noe som gjør slacklining til en allsidig treningsform som dessuten er veldig morsom. Hvis du holder på med slacklining ofte og på samme sted, kan du kjøpe en Tree Wear til som beskytter både slacklinen og trestammen fra slitasje.Slackline-appen Slack app


Slackline har designet en app med enkle guider og videoer hvor du enkelt kan lære deg å bruke en slackline. Er du allerede en erfaren bruker, finnes triks og inspirasjon fra andre atleter som bruker slackline.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!