Giro

-
Giro har gjort det til sitt livsverk å skape produkter for mennesker som lever på kanten og som stadig søker nye utfordringer i livet. Giro er et amerikansk foretak med base i Santa Cruz, California. De produserer beskyttelsesutstyr med varierende funksjoner til deg som har en aktiv livsstil.

Giro

(48 varer)

Hjelmer til ulike formål

Gjennom sin særegne måte å takle bransjen på, har de raskt vokst seg til å bli verdensberømte for sine flotte og solide hjelmer. I sortimentet finner du hjelmer for ulike anledninger – forskjellige ekstremsporter og hverdagsmosjon. Selv om foretaket i dag produserer en rekke andre produkter enn sykkelhjelmer, er det kun disse som vi har til salgs her hos Outnorth.

Finn rett hjelm til deg hos Outnorth

Filtrer søket ditt ved å angi ønsket farge, størrelse og prisklasse for å få et bedre overblikk over sortimentet vårt av sykkelhjelmer. Er du interessert i en spesifikk vare, kan du klikke på den for å få mer detaljert informasjon. Vi håper at du finner din favoritt her til din type sport eller hverdagsmosjon!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!