Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

GoGirl - ID: 94922

Julefest
20% - KODE

GoGirlGoGirl

Mer info

Mer om GoGirl fra GoGirl

GoGirl er oppfinnelsen som gjør at jenter uten vansker kan stå og tisse. GoGirl løser problemene på gåturen, konserten, reisen eller på et sånt skittent offentlig toalett. Den er liten, diskret og kan brukes om og om igjen, det er bare å vaske den med såpe og vann og la den tørke.

Bare GoGirl lages av fleksibelt medisinsk silikon. Du kan kaste den etter bruk, men den er laget for å brukes igjen. Urin er sterilt, men produktet kan komme i kontakt med kontaminerte stoffer under bruk, så ta forholdsregler ved rengjøring. Vår patenterte skvettbeskyttelse eliminerer søl. Du vil føle at det er naturlig å stå oppreist.

Hvordan bruker jeg GoGirl?GoGirl er lett å bruke, å utrette sine behov eller gå på toalettet stående er et nytt begrep for de fleste kvinner. Her er noen tips som hjelper deg å bruke GoGirl effektivt. Med litt øvelse kan du bare ta din GoGirl og gå på toalettet uten å ta ned buksene. Den beste måten å holde GoGirl på, er å ta tommelen og langfingeren og holde på forsiden og baksiden. Den fungerer med alle kroppsformer ettersom den er laget av medisinsk silikon som er fleksibelt og formbart.

Test gjerne GoGirl hjemme i dusjen for å beherske teknikken, slik at du vet hva du kan forvente deg og kjenner deg tryggere når nøden er som størst. Bli ikke skuffet om du skulle bomme litt første gang. Med litt øvelse fungerer GoGirl perfekt hver gang.

 

 

Gjenbrukbar og miljøvennlig:
GoGirl kan brukes igjen, noe som er smart for miljøet. Aktive livsstilskvinner er våre mest lojale kunder, og de elsker at de er gjenbrukbare. Det medisinske silikonet er så tøft at det tåler kokende vann og er samtidig smidig. Det er lett å bruke din GoGirl igjen.

 

 

Vask og tørk GoGirl:
Vask med såpe og vann og la tørke. Det medisinske silikonet tørker raskt og du kan riste det lett slik at det tørker raskere.
Legg ut den medfølgende posen brettet på midten (eller en annen liten pose).
Brett produktet ved å brette pipen mot beholderen og baksiden av beholderen sammen. Legg den på posen og rull den tett sammen, akkurat som med en sovepose.

GoGirl er rett for jenter som vil gjøre nummer 1 lett som en plett! Perfekt til konserter, på reise eller ved andre tilfeller når du ikke helt vet statusen på sanitæranleggene.

Mer fra GoGirl

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!