GoPro

-
Think it. See it. Do it. Disse ordene fra GoPros gründer Nicholas Woodman oppsummerer på en enkel måte foretakets filosofi. Tenk det, se det, gjør det. Vanskeligere enn det skal det ikke måtte være. GoPros kameraer er så enkle å håndtere og raske å få i gang at du lett kan filme alt det du ser og opplever.

GoPro

(26 varer)

Action-kamera for dine eventyr

GoPro har blitt mer eller mindre synonymt med action-kameraer. De er synlige på alt fra sykkelstyrer til skihjelmer og biler, og er stadig til stede når action-sekvenser eller eventyr skal dokumenteres. GoPros kameraer er utrolig allsidige og passer for alle typer eventyr. Også de eventyrene hvor det kreves tøffe tagninger krever solide og gode kameraer. Med sin effektive teknikk og funksjonelle design, har GoPro blitt et favorittmerke for mange filmfantaster verden over.

Kjøp ditt GoPro

Hos Outnorth finner du et stort utvalg av GoPros aller beste filmkameraer, samt et bredt utvalg av tilbehør. Du finner blant annet tripods, silikonbeskyttelse, kamerastativ og diverse adaptere. Legg inn din bestilling av GoPro-produkter allerede i dag og gå ikke glipp av et eneste sekund på ditt neste eventyr.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!