Background nature 380

Vi er dessverre utsolgt for varemerket du søkte etter.

Kanskje noen av produktene nedenfor kan passe deg? Ellers så anbefaler vi at du bruker søkefunksjonen for å finne det du vil ha.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Å lage mat utendørs er for mange en fantastisk luksus og noe man gjør så fort man får anledning. Det er vanlig å grille under åpen himmel på sommeren eller kanskje steke fisk eller kjøtt over åpen ild. Men med disse grillplatene fra Grillsymbol trenger du ikke tilpasse deg etter sesong, de tillater deg å lage mat utendørs året rundt.

De egner seg bra for nesten all form for matlaging, men passer aller best til å steke eller wokke ulike typer kjøtt og grønnsaker. Produktene retter seg mot både profesjonelle brukere som cateringfirma eller gatekjøkken, men også til hobbykokken som vil lage mat ute i det fri.

Matlaging på flere ulike måter

Kompletter utekjøkkenet ditt med en grillplate fra Grillsymbol og mulighetene for matlagingen din blir uendelige. Hvis du velger å kjøpe et lokk til grillplaten din, kan du også dampe eller røyke maten, samt holde den varm uten å måtte sløse med gassen. Alle Grillsymbols produkter er laget i EU og holder høy kvalitet.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!