Merino Liner - ID: A045040

Julefest
20% - KODE

GripgrabMerino Liner

Størrelseguide Mer info

Mer om Merino Liner fra Gripgrab

Merino Liner fra GripGrab er tynne, men godt isolerte votter i merinoull. Hanskene er designet for å brukes under vinterhansker for ekstra isolasjon og beskyttelse mot kulde. Hanskene er kompatible med berøringsskjerm.

Materiale: 68 % ull, 22 % polyamid, 7 % elastan, 3% kobber

Egenskaper for Merino Liner:
Hanskemodell: Femfingerhanske
Yttermateriale: Merinoull
Vanntett: Nei
Vindtett: Nei
GripGrab bygger på en lidenskap for sykling og drømmen om å bygge et varemerke av produkter som gjør disse idrettene artige å drive med, uansett hvor kaldt og vått det er og hvor mye det blåser. Tilbehør av høy kvalitet utgjør forskjellen mellom å være for varm eller for kald, mellom å være våt eller tørr, og mellom å sees og ikke sees. Dette er de produktene de lever og ånder for. GripGrab støtter idrettsutøvere som har en sann lidenskap for å løpe eller å sykle, idrettsutøvere som inspirerer andre til å sykle mer, løpe mer eller være mer aktive generelt sett. Dette er deres lokale helter. GripGrab deler sine fortellinger og gir liv til dem på bloggen sin, som har som mål å inspirere og motivere flere til å glede seg over idretten sin under alle slags forhold.

Mer fra Gripgrab

Vis alle Løpehansker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!